Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πυρπόληση γνωστού ξενοδοχείου (παραρτήματος της ΜΙΤ) από Κούρδους αντάρτες

No Comments Share:

H HBDH ανέλαβε την ευθύνη για την δράση στο ξενοδοχείο Anatolion

H Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά, ανακοίνωσε πως σήμερα το πρωί με μια ειδική τεχνική πυρπόλησε στο Άντεπ το 32 εκ. $ κόστους πεντάστερο ξενοδοχείο Anatolion.

Σε γραπτή της ανακοίνωση η Ενωμένη Επαναστατική Λαϊκή Κίνηση (HBDH), ανέφερε πως η Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά με ειδική τεχνική πυρπόλησε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Η ανακοίνωση που έγινε από την Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά της HBDH, έχει ως εξής : ¨ Το πεντάστερο ξενοδοχείο Anatolion, κόστους 32 εκ. $ που βρίσκεται στο Άντεπ, σήμερα το πρωί πυρπολήθηκε με ειδική τεχνική από Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά της HBDH. Από την πυρκαγιά που ξέσπασε, αχρηστεύτηκαν οι εγκαταστάσεις  ενός από τα εκλεκτά ξενοδοχεία της Τουρκίας. Όπως έχει γραφτεί στον τύπο, το ξενοδοχείο εδώ και 6 χρόνια είναι κλειστό για τους πολίτες.

Έχει εντοπιστεί όμως πως πίσω από τις κλειστές του πύλες, με οργάνωση από την ΜΙΤ εξυπηρετεί την εταιρική σχέση του κόμματος ΑΚΡ με την ISIS. Ηγέτες συμμοριών τζιχαντιστών που έχουν κάνει σφαγές σε Τουρκία,  Συρία και Ροζάβα, πολλές φορές φιλοξενήθηκαν σε αυτό το ξενοδοχείο. Εκεί έγιναν από την ΜΙΤ τα σχέδια για τις σφαγές. Η ΜΙΤ σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, ουσιαστικά προσφέρει VIP υπηρεσίες για τις σφαγές που έκαναν σε βάρος των λαών.

…………..

Η φασιστική κυβέρνηση των κομμάτων AKP-MHP, είναι ο δράστης πολλών σφαγών στην περιοχή και στην Τουρκία. Αυτοί οι οποίοι στέλνουν σε μια μάνα με σακούλα μεταφοράς τον σορό του γιοy της, αυτοί που δολοφονούν 17χρονο νέο επειδή ¨έμοιαζε με Κούρδο¨ και αυτοί οι οποίοι βασανίζουν ακόμη και στο νεκροκρέβατο την σορό του μάρτυρα-απεργού πείνας Μουσταφά Κοτσάκ, θα πληρώνουν καθημερινά το τίμημα αυτής της τυραννίας.

……………..

https://anfturkce.com/guncel/hbdh-antep-teki-anatolion-isimli-otele-yapilan-eylemi-uestlendi-140183

30/4/2020

Previous Article

Βίντεο- Οι ¨Έλληνες του αύριο¨ διαμαρτύρονται στην Μόρια

Next Article

Ανάρτηση Δημάρχου Μύκης : ¨Μα πως να μην αισθανθείς περήφανος για την Τουρκία¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *