Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ 11 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 31 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

No Comments Share:

Το μινιμπάς που έγινε τάφος έκανε τα πάντα για να προκαλέσει το ατύχημα

fft64_mf1873522

Το μίνιμπας στην Καισάρεια το οποίο έγινε τάφος για 11 άτομα 7 εκ των ποίων φοιτητές, δεν είχε άδεια για υπεραστικές μεταφορές, δεν είχε λάστιχα χιονιού, τα λάστιχα του ήταν αναγομωμένα, δεν είχε κάνει σέρβις, ενώ ο οδηγός του δεν διάλεξε τον πιο ασφαλή δρόμο, αλλά την βόρεια και παγωμένη οδό.

Κομβόι 14 οχημάτων αποτελούμενο από αυτοκίνητα και μινιμπάς που μετέφερε φοιτητές από το πανεπιστήμιο Νίγδης και συγγενείς τους, έφτασε στην Καισάρεια και ανέβηκαν στο όρος Ερτζιές. Οι φοιτητές αφού έκαναν μια βόλτα στο οροπέδιο Τεκίρ και γλέντησαν, το απόγευμα μαζί με τους συγγενείς τους πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

…………….

Οι οδηγοί των μινιμπάς στην επιστροφή ακολούθησαν τον επικίνδυνο για παγωνιά αυτή την εποχή δρόμο από την πλευρά του Χατζιλάρ. Οι οδηγοί άρχισαν να κατεβαίνουν τον δρόμο με τις στροφές φουρκέτα πατώντας συνεχώς φρένο. Ο οδηγός Ντουρμούς Οζάν που οδηγούσε το υπ.αρ. 51 AR 105 ενώ βρισκόταν στην περιοχή του νεκροταφείου στο Χατζιλάρ, αντιλήφθηκε πως τα φρένα δεν έπιασαν. Ο οδηγός για να μπορέσει να σταματήσει το μινιμπάς, έκανε μια τελευταία κίνηση κατευθύνοντας το πάνω σε στύλο ρεύματος. Το πλήρως γεμάτο μινιμπάς πλήρως γεμάτο από κόσμο, χτυπώντας στον στύλο ανατράπηκε με αποτέλεσμα κάποιοι εκδρομείς να πεταχτούν έξω , ενώ άλλοι στριμώχτηκαν μέσα.

Και ενώ ο χώρος είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, περίπου 10 λεπτά αργότερα την ώρα που έφταναν στο σημείο τροχαία και ασθενοφόρα, άλλο μινιμπάς από την ίδια αυτοκινητοπομπή που οδηγούσε ο Αντέμ Ακπινάρ, έχασε τον έλεγχο της ταχύτητας του με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να παρασύρει αυτούς που με φορεία μετέφεραν τους τραυματίες.

Το ατύχημα έγινε αλυσιδωτό ατύχημα και στην περιοχή μεταφέρθηκε μεγάλος αριθμός νοσηλευτών και διασωστών. Μετά από μεγάλες προσπάθειες οι 31 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διάφορα ασθενοφόρα της περιοχής. Τα πτώματα που βρέθηκαν επιτόπου μεταφέρθηκαν για νεκροψία στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

…………

…………

Εφ. Ραντικάλ 22/12/2013

Σχ : Βρήκαμε το παρακάτω βίντεο από το χώρο του τρομερού ατυχήματος

Previous Article

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *