Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

No Comments Share:

¨Έρχονται μεγάλες ακυρώσεις στον τουρισμό¨

fft81_mf2303496

Μετά από την προειδοποίηση ¨μην πάτε στην Τουρκία¨ της ισραηλινής κυβέρνησης, Ισραηλινοί τουρίστες άρχισαν τις ακυρώσεις. Εκπρόσωποι του κλάδου δηλώνουν πως ¨έρχονται μεγάλες ακυρώσεις¨ και αναφέρουν πως ενδεχομένως να υπάρξει επιστροφή στα επίπεδα της περιόδου μετά από το περιστατικό στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά.

Όταν μετά από την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων του Ισραήλ στην Γάζα, αυξήθηκαν και οι διαμαρτυρίες κατά της Ισραηλινής πρεσβείας, άρχισαν παράλληλα να δημοσιεύονται στον ισραηλινό τύπο και ειδήσεις πως οι Ισραηλινοί τουρίστες αρχίζουν να ακυρώνουν τις διακοπές που θα έκαναν στην Τουρκία. Με βάση τις δηλώσεις Ισραηλινών πολιτών στην εφημερίδα Τζερούσαλεμ Ποστ, οι Ισραηλινοί μετά από τις διαδηλώσεις κατά της Ισραηλινής πρεσβείας και τις δηλώσεις του Ερντογάν που στοχοποιούσαν την ισραηλινή κυβέρνηση, άρχισαν να ακυρώνουν τα σχέδια τους για διακοπές στην Τουρκία.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ…

Σύμφωνα με την είδηση του Μπαρίς Μπαλτζί από την Χουριέτ, τον Μάρτιο τα εργατικά συνδικάτα του Ισραήλ είχαν ανακοινώσει πως θα καταργούσαν το κατά της Τουρκίας εμπάργκο διακοπών. Μετά από αυτή την κατάργηση, αναμενόταν μια έκρηξη όσον αφορά τον αριθμό των Ισραηλινών τουριστών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα στους πρώτους 5 μήνες του 2014 υπήρξε μια ορατή αύξηση στον αριθμό των Ισραηλινών τουριστών.

……………..

Εφ. Ραντικάλ 21/7/2014

Previous Article

ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

Next Article

ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΚΙΛ ¨ΕΝΤΕΛΕΙ¨ Ο ΟΤΖΑΛΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *