Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΤΟΥΝΤΑΡ : ¨ΚΑΘΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΦΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ¨

No Comments Share:

Αρσλάν : Θα δώσω κατάθεση και μετά το θέμα θα έχει λυθεί

Μετά από την είδηση πως συνελήφθη η δημοσιογράφος Αϊσενούρ Ασλάν, η αστυνομία του Εσκισεχίρ έκανε ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως λόγω μιας δικαστικής υπόθεσης της έγινε επίδοση. Η ίδια η Αρσλάν δήλωσε πως δεν υπάρχει σύλληψη , αλλά πως θα δώσει κατάθεση στην αστυνομία και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.

……………..

Η Αρσλάν δήλωσε πως οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έμενε και της επέδωσαν κάτι. Δήλωσε τα εξής : Θα πάω να δώσω κατάθεση στην αστυνομία και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Είναι κάτι το αυτόματο, μόλις ο αριθμός της ταυτότητας μου μπήκε στο σύστημα του ξενοδοχείου, αμέσως εμφανίστηκε πως αναζητούμαι¨.

Σε βάρος της Αϊσενούρ εκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης επειδή δεν μετείχε ως μάρτυρας σε δίκη στο 40ο Πρωτοδικείο Αγκύρας.

………………..

https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2019/03/22/gazeteci-aysenur-arslan-gozaltina-alindi/

22/3/2019

Σχ: Προσέξτε τι μαθαίνει κανείς…

Μόλις δηλαδή παραδίδεις την ταυτότητα ή το διαβατήριο σου σε ξενοδοχείο της Τουρκίας, αυτόματα ενημερώνεται σχετικά και η αστυνομία. Και αν εσύ στο παρελθόν έχεις γράψει κάτι σε βάρος π.χ. του Ερντογάν ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να θεωρηθεί π.χ. προσβολή του τουρκισμού, τότε από το τετράστερο ξενοδοχείο σου μπορεί να βρεθείς στις τουρκικές φυλακές.

Για αυτό και ο εξόριστος δημοσιογράφος Τζαν Ντουντάρ συμβουλεύει γράφοντας πως ¨ Her otel bilgisayarı, bir polis muhbiri gibi çalışıyor. Hükümetin sevmediklerindenseniz, uçak yerine arabayı tercih etmenizi ve gittiğiniz illerde arkadaş evlerinde kalmanızı tavsiye ederim.

Δηλαδή : Κάθε υπολογιστής ξενοδοχείου λειτουργεί σαν καρφί της αστυνομίας. Εάν είστε από αυτούς που δεν αγαπά η κυβέρνηση,σας συμβουλεύω να προτιμάτε την μετάβαση με αυτοκίνητο αντί του αεροσκάφους, και στα μέρη που πηγαίνετε να μένετε σε σπίτια φίλων σας .¨

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΜΠ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *