Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ολλανδός πρωθυπουργός: ¨Δεν είναι συνετό να πάει κανείς στην Τουρκία¨

No Comments Share:

Η εταιρία Corendon ανακοίνωσε πως από τις 10 Ιουλίου θα αρχίσει να στέλνει τουρίστες στην Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας mark router το χαρακτήρισε αυτό αν ανευθυνότητα και δήλωσε πως “Δεν είναι συνετό να πάει κανείς στην Τουρκία”.
Ένας από τους πιο σημαντικούς tour operators για τον τουρισμό της Τουρκίας η εταιρεία Corendon, ανακοίνωσε πως είτε καταργηθούν είτε όχι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί η ίδια θα αρχίσει από τις 10 Ιουλίου να στέλνει τουρίστες στην Τουρκία. Ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρουτε το χαρακτήρισε αυτό ως ανευθυνότητα και δήλωσε πως “Δεν είναι συνετό να πάει κανείς στην Τουρκία”.
στην γραπτή της ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών της παρά τις αρνητικές ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις της κυβέρνησης επιθυμούν ακόμη να πάνε στην Τουρκία. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά από συνεννοήσεις με τις τουρκικές αρχές αποφασίστηκε να αρχίσουν πτήσεις για Αττάλεια, Μπόντρουμ και Νταλαμαν….Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως σε περίπτωση που τα τεστ βγουν αρνητικά όταν επιστρέψουν οι ταξιδιώτες από την Τουρκία δεν θα τεθούν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Αντίδραση από τον πρωθυπουργό
Η ανακοίνωση αυτή της εταιρείας βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίδραση της κυβέρνησης της Ολλανδίας. Το υπουργείο υγείας ανακοίνωσε πως με έκπληξη είδε την ανακοίνωση της εταιρείας πως δεν θα τίθεται σε καραντίνα οι τουρίστες των οποίων το τεστ θα βγαίνει αρνητικό. Ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε πως η έναρξη πτήσεων διακοπών προς Τουρκία, δεν είναι κάτι το συνετό. Ο Ρούτε δήλωσε πως τα τεστ της εταιρείας είναι περιορισμένα, πως η διοργάνωση του ταξιδιού δεν έχει σχέση με αυτά και για αυτό το λόγο υπάρχει ο κίνδυνος για λάθος αποτελέσματα. Ο Ρούτε σχολίασε η συμπεριφορά τέτοιων τουριστικών πρακτόρων συνιστά ανευθυνότητα.

Birgun.net  28/6/2020

Previous Article

Μπράβο ρε πρόεδρε !

Next Article

Θα παραμείνουν κλειστά για τους τουρίστες τα σύνορα προς την Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *