Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ…

No Comments Share:

Απόπειρα βιασμού Γερμανίδας τουρίστριας σε χαμάμ ξενοδοχείου

image

Η 15χρονη Γερμανίδα Β.Φ. που παραθερίζει στην Αλάνια της Αττάλειας μαζί με την οικογένεια της, ανέφερε πως όταν πήγε για μασάζ στον χώρο του χαμάμ του ξενοδοχείου, ο επιχειρηματίας Β.Κ. εκεί προσπαθησε να την βιάσει. Συνελήφθη και δηλωσε πως έκανε έρωτα με την θέληση του νέου κοριτσιού, ενώ μετά από την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος.

Η οικογένεια Φ. Ήρθε απο την Γερμανία στις 31/8 και εγκαταστάθηκε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην συνοικία Κονακλί στην Αλάνια της Αττάλειας. Στις 4/9 η Β.Φ. μαζί με τους,γονείς της βγήκαν από το δωμάτιο τους και πήγαν στον χώρο του χαμάμ του ξενοδοχείου. Εκεί η Β.Φ. ήταν σε άλλο δωμάτιο στο οποίο πήγε ο 30 ετών επιχειρηματιας του χαμάμ ο Β.Κ. Μετά από λίγο το κορίτσι πήγε κλαίγοντας δίπλα στην μητέρα του και της είπε πως προσπάθησαν να την βιάσουν. Ακολούθως η οικογένεια προσέφυγε στην στρατοχωροφυλακή.

Το νέο κορίτσι ανέφερε πως ο Β.Κ. την παρενόχλησε με το χέρι του, ενώ προσπαθησε να την φιλήσει και να την βιάσει. Μετά από την καταγγελία ο Β.Κ. συνελήφθη και μετά από την ανάκριση μεταφέρθηκε στο δικαστήριο. Εκεί υποστήριξε πως έκανε έρωτα με το νέο κορίτσι με την θέληση του και η εισαγγελία τον άφησε ελεύθερο.

DHA 9/9/2014

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Next Article

ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *