Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2016 – ΜΥΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ…

No Comments Share:

Eπίθεση σε μουσική εκδήλωση στο Μπέιογλου

180620161012470704169_2

Κατά την διάρκεια μουσικής εκδήλωσης που γινόταν σε δισκάδικο στο Φιρούζαγα του Μπέιογλου-Κωνσταντινούπολης, μπήκαν μέσα 20 άτομα και χτύπησαν τους θαμώνες. Στο περιστατικό τραυματίστηκε ένα άτομο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 21:00 στο δισκάδικο Velvet Indieground Records που βρίσκεται επί της οδού Μποστάνμπασί της περιοχής Φιρούζαγα του Μπέιογλου.  Άτομα που είχαν πάει εκεί για να ακούσουν ζωντανά μέσω διαδικτύου την συναυλία του παγκοσμίως γνωστού μουσικού συγκροτήματος ¨Radiohead¨ , δέχτηκαν επίθεση από 20 άτομα.

Οι περισσότεροι θεατές ήταν ξένοι, ενώ μετά από την επίθεση που δέχτηκαν αποχώρησαν από το δισκάδικο. Άτομα από διπλανά μαγαζιά ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία πήγε και άρχισε έρευνα.

67969_78251_18062016122748_2

Κοπέλα ονόματι Ράικα Σιμόνι που βρισκόταν στο δισκάδικο στην διάρκεια του περιστατικού περιέγραψε ως εξής αυτά που έγιναν : ¨Ήταν μια εκδήλωση σχετικά με μια συναυλία. Μαζί με φίλους πήγαμε εκεί. Το δισκάδικο έπαιζε μουσική, εμείς καθόμασταν και υπήρχε ένα ήρεμο περιβάλλον. Ο καθένας συνομιλούσε με τους φίλους του. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα.  Υπήρχε αλκοόλ, οι άνθρωποι έπιναν μπύρα και συζητούσαν. Μια κεφάτη ατμόσφαιρα.  Ξαφνικά άρχισαν να σπάνε μπουκάλια και να τα εκτοξεύουν πάνω στα κεφάλια των ανθρώπων. Όλα εξελίχθηκαν γρήγορα και εμφανίστηκαν 20 άτομα που χτυπούσαν τους θαμώνες στα κεφάλια και στα μάτια. Άρον άρον προσπαθήσαμε να φύγουμε. Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να πάρουν τα πράματα τους. Ο φίλος  μου εκνευρίστηκε και εναντιώθηκε σε αυτούς λέγοντας πως ¨δεν χτυπάμε γυναίκες¨.  Τότε αυτοί πήγαν καταπάνω του και άρχισαν να τον γρονθοκοπούνε. Μας χτύπησαν αρκετά.  Πετύχαμε να φύγουμε αλλά ο φίλος μου τραυματίστηκε άσχημα. Τον κλώτσησαν στην σπονδυλική του στήλη, το στόμα και το πρόσωπο του ήταν μέσα στα αίματα, ενώ έσκασε και το χείλος του. Ήταν τρομερό και μια σειρά από άτομα έκλαιγαν¨…….

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ…

Βίντεο  από την στιγμή του περιστατικού κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο διακρίνεται πως κάποιοι οι οποίοι κάθονται σε δισκάδικο , ξαφνικά βλέπουν μια ομάδα που έρχεται δίπλα τους και τους φωνάζει ¨Δεν ντρέπεσαι ρε στο Ραμαζάνι ;¨ και ¨Για  πιες ακόμη μια φορά αλκοόλ να σε δω ¨.  Μετά από λίγο αυτοί που ήταν μέσα δέχονται χτυπήματα και τους βγάζουν έξω.

………………

………………

http://www.dha.com.tr/beyoglunda-muzik-etkinligine-saldiri_1258005.html

18/6/2016

Σχ : Δηλαδή τα άτομα αυτά επιτέθηκαν στους θαμώνες επειδή θεώρησαν ότι η μουσική που άκουγαν και τα αλκοολούχα ποτά αποτελούσαν προσβολή για το Ραμαζάνι…. Και μεταξύ αυτών έδειραν και τουρίστες οι κάφροι…

Welcome to Turkey…

 

Previous Article

ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Next Article

ENEΔΡΑ ΤΟΥ ΠΚΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *