Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκατοντάδες Ολλανδέζες πήγαν στην Κων/λη για αισθητικές εγχειρίσεις, αλλά….

No Comments Share:

Πάνω από 500 Ολλανδέζες άρχισαν καμπάνια : ¨Αφεθήκαμε ανάπηρες από τον Τούρκο βασιλιά του πισινού¨

545 Ολλανδέζες οι οποίες έκαναν μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις όπως ανόρθωση πισινού και στήθους και λιποαναρρόφηση στην Κωνσταντινούπολη, άρχισαν μια καμπάνια μέσω διαδικτύου στην οποία υποστηρίζουν πως  ¨Οι Τούρκοι γιατροί τις άφησαν ανάπηρες¨.

Οι Ολλανδέζες λένε πως λόγω του ¨πλεονεκτήματος της χαμηλής τιμής¨ προτίμησαν την κλινική  İmed İstanbul. Με αναφορά στο όνομα της κλινικής, άνοιξαν μια ομάδα στο Facebook με τίτλο ¨İemand met een drama¨, δηλαδή ¨Πονεμένοι άνθρωποι¨.

Γυναίκα ονόματι Σεγιέν που είναι αυτή που έστησε την ομάδα αυτή, αναφέρει πως η τουρκικής καταγωγής Ολλανδέζα πολίτης Ζουμπεϊντέ Ακντάς έκανε διαμέσου Facebook μια αποτελεσματική διαφήμιση και για αυτό τον λόγο και αυτές έστησαν αυτή την ομάδα για να δώσουν απαντήσεις.

Η Ολλανδέζα γυναίκα λέει πως πριν από την εγχείρηση υπέγραψαν ένα συμφωνητικό μες το οποίο παραιτήθηκαν από τα νομικά τους δικαιώματα, για αυτό και οι ίδιες αποφάσισαν να αγωνιστούν μέσω των σόσιαλ μίντια, ώστε να ¨προειδοποιήσουν άλλους ανθρώπους για να μην πέσουν στο ίδιο λάθος¨

Η ομάδα αυτή έφτασε πια τα 1000 μέλη. Η ολλανδική εφημερίδα με τις περισσότερες πωλήσεις η De Telegraaf, παραθέτει είδηση με τίτλο ¨Αφεθήκαμε ανάπηρες από τον Τούρκο βασιλιά του πισινού¨, στην οποία παρατίθενται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που έκαναν αυτές τις αισθητικές επεμβάσεις.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-49826789

25/9/2019

Previous Article

Προδότης ο πατέρας, προδότης και ο γιός…

Next Article

Tουρκία : ¨Η Ελλάδα συστηματικά σκότωνε Τούρκους και Μουσουλμάνους¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *