Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Θα θυμούνται για πάντα αυτές τις διακοπές….

No Comments Share:

Ήρθαν για διακοπές και βίωσαν το σοκ της ζωής τους !

Η οικογένεια Κογιουγεσιλ που ήρθε για διακοπές στην πατρίδα του στο καχραμανμαράς, όταν το κιόσκι μιας επιχείρησης όπου είχαν πάει για πικνίκ έσπασε, δέχθηκαν επίθεση από τους επιχειρηματίες. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν 12 άτομα μεταξύ των οποίων και παιδιά ενώ έγιναν 12 συλλήψεις.

Το περιστατικό συνέβη απογευματινές ώρες στην περιοχή Φιρνιζ, επί της οδού Καχρμανμαρας- Γκιοκσουν.
Η οικογένεια Κογιουγεσιλ μετέβη σε μια από τις εγκαταστάσεις για πικνίκ που υπάρχουν στο Φιρνιζ. Αναφέρεται πως όταν το κιόσκι στο οποίο καθόταν η οικογένεια έσπασε, δέχτηκαν επίθεση από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν οι Εζντερ Κάαν Κογιουγεσιλ (1), Αμινε Ρουβεισα Κογιουγεσιλ (1), Μουραντιε Κογιουγεσιλ (35), Ελίφ Γιλντιρίμ (30), Χασάν Χουσειν Κογιουγεσιλ (9), Γιγιτ Μπερκ Κογιουγεσιλ (6), Ερκαν Κογιουγεσιλ (33), Ταχίρ Μπιλάλ Κογιουγεσιλ, Οζκαν Κογιουγεσιλ (35), Χακάν Κογιουγεσιλ (34), Εμρέ Κογιουγεσιλ (17) και ο Χασάν Κογιουγεσιλ (60), ενώ έσπασαν και τα τζάμια από ένα μικρό βανάκι που ανήκε στην οικογένεια.
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΟΠΛΑ

Οι τραυματισμένοι με ίδιες δυνατότητες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο Σούτσου Ιμάμ του Καχραμανμαράς. Δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ ράμματα μπήκαν στα κεφάλια των Χακάν και Οζκαν Κογιουγεσιλ και έχει σπάσει το χέρι του Ταχίρ Μπιλάλ Κογιουγεσιλ. ΟΟζκαν Κογιουγεσιλ αναφέρει πως ήρθαν από την Αυστρία για διακοπές στην πατρίδα τους και προσθέτει πως η μόνη του παρηγοριά είναι πως βγήκαν υγιή τα παιδιά τους. Ο Οζκαν Κογιουγεσιλ λέει πως όλα άρχισαν όταν έσπασε το κιόσκι και περιγράφει ως εξής: “Ήταν περίπου 20-25 άτομα. Κρατούσαν στα χέρια τους μαχαίρια και μπαλτάδες. Εμείς αργότερα για να απομακρυνουμε τα παιδιά, μπήκαμε στο αυτοκίνητο, διότι εκείνοι έπαιρναν τα παιδιά και τα εκτόξευαν.  Βγαίνοντας προς τα έξω ο σεκιούριτι έκλεισε την πόρτα. Εκεί μας περίμεναν, ενώ από πίσω μου ερχόταν ο πατέρας μου με αυτοκίνητο. Στα χέρια τους είχαν τα πάντα εκτός από πυροβόλα όπλα. Φώναζαν “Από εδώ θα φύγουν ως πτώματα” και “Αυτοί εδώ θα μπούνε σε φέρετρα” . Μετά άρχισαν να κομματιάζουν τα αυτοκίνητα. Στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει ίχνος από πέτρα, όλοι τους επιτέθηκαν με μπαλτάδες χασαπηδων. Διαταράχθηκε η ψυχολογία των παιδιών μου. Το ένα το παιδί μου παραληρεί, το κορίτσι το έστειλα σπίτι να ηρεμήσει, να κοιμηθεί λίγο. Εμένα με χτύπησαν στο κεφάλι με πέτρες και με ξύλα. Πήγα να με χτυπήσουν με μπαλτά στο κεφάλι αλλά εγώ τράβηξα το κεφάλι μου. Ένας από πίσω μου με μαχαίρωσε Και εκείνη την ώρα τον έπιασε ο πατέρας μου, ακριβώς την ώρα που μου έβαζε το μαχαίρι.

“ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ”

Ο Ταχίρ Μπιλάλ Κογιουγεσιλ με σπασμένο χέρι λέει πως τους όρμηξαν 20-30 άτομα. Λέει πως οι επιτιθέμενοι δεν έκαναν καμία διάκριση σε γυναίκες και παιδιά και συνεχίζει ως εξής: “ήρθε ο ιδιοκτήτης του κιόσκι και μας έβρισε επειδή εκείνο έσπασε. Εμείς ζητήσαμε το λόγο για τις βρισιές και είχαμε μία λεκτική διαμάχη. Τότε ήρθαν 15-20 άτομα. τότε εκείνος είπε “φέρτε τα όπλα μου αυτούς εδώ θα τους σκοτώσω”. Άρχισαν τότε μπαλτάδες, μαχαίρια και ξύλα να ίπτανται.
…….
https://www.google.gr/amp/s/www.dha.com.tr/amp/yurt/gurbetci-aile-dehseti-yasadi-hepiniz-burada-oleceksiniz-/haber-1700373
11/8/2019

Previous Article

Η Τουρκία φέρεται να κατασκευάζει δεύτερη βάση στο Κατάρ

Next Article

¨Η Ρωσία δεν μετείχε στους διαγωνισμούς για τους υδρογονάνθρακες στην Αν. Μεσόγειο για να μην χαλάσει τις σχέσεις της με την Τουρκία¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *