Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΝΕΒΣΕΧΙΡ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ

No Comments Share:

Σκότωσε, βίασε και έκανε πρόταση γάμου

once_oldurmus_sonra_tecavuz_etmis_h20416

Έγινε γνωστό πως το άτομο που συνελήφθη γιατί μαχαίρωσε και σκότωσε μια Γιαπωνέζα τουρίστρια στο Γκιόρεμε του Νεβσεχίρ και τραυμάτισε την φίλη της, το ίδιο βράδυ πήγε μαζί με την οικογένεια του και ζήτησαν ένα κορίτσι από άλλη οικογένεια

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν σχετικά με τον δράστη Φ.Γ, ο οποίος προφυλακίστηκε για την δολοφονία της Μάι Κουριχάρατς (22) και τον τραυματισμό της φίλης της της Χόσι Τεραμάτσου, των δύο Γιαπωνέζων τουριστριών που έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα στην κοιλάδα Ζεμί, στην περιοχή Γκιόρεμε που είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά κέντρα της Τουρκίας.

Ο Φατίχ Γ. που ήταν παιδί εργατικής οικογένειας και εργαζόταν ως συντηρητής μηχανημάτων σε έργο κατασκευής φράγματος. Μιλώντας για αυτόν συγγενής του που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, λέει πως ο κατηγορούμενος ήταν ένας πολύ υπάκουος άνθρωπος που ήταν γνωστός για την ηρεμία του. Προσθέτει πως ο Φατίχ Γ, ούτε κάπνιζε , ούτε είχε κάποια άλλη κακή συνήθεια, και ότι δυσκολεύεται να πιστέψει το περιστατικό.

ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΟΠΕΛΑ

Ο συγγενής του λέει πως ο Φατίχ Γ. κέρδιζε καλά χρήματα από εκεί που δούλευε και ότι συγκέντρωνε χρήματα για να παντρευτεί : ¨Κάθε μήνα μόλις έπαιρνε τον μισθό του έστελνε ένα τμήμα των χρημάτων στην μητέρα του και την έβαζε να συγκεντρώνει χρυσό. Μάλιστα το βράδυ της ημέρας που έγινε το περιστατικό ο Φατίχ Γ. μαζί με την οικογένεια του, πήγαν στην περιοχή Τσατ του Νέβσεχίρ για να ζητήσουν κοπέλα…..»

……………..

Ο Φατίχ Γ. που φέρεται να σκότωσε την Μάι Κουριχάρατς με μαχαίρι, να τραυμάτισε την φίλη της και να επιτέθηκε σεξουαλικά και στις δύο, συνελήφθη στην περιοχή Ουργκούπ στις 23.00. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε : ¨ Δεν χρειάζεται να το μακραίνουμε. Εγώ έκανα την δολοφονία. Καθώς οι δύο τουρίστριες κινούνταν με τα ποδήλατα τους στην κοιλάδα Ζεμί τις χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο μου. Άρχισαν να μου κάνουν χειρονομίες. Μου πέταξαν πέτρες και άρχισαν να μου φωνάζουν. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και αρχίσαμε να μαλώνουμε. Μια τους πήρε ένα κλαδί και με χτύπησε. Και εγώ λοιπόν πήρα το μαχαίρι που είχα και άρχισαν να του κουνάω. Όταν το μαχαίρι βρήκε την μια τους, βγήκε αίμα. Όταν είδα το αίμα τα έχασα. Και μετά συνέχισα να μαχαιρώνω. Μου επιτέθηκε και η άλλη. Μου πέταξαν πέτρες. Νευρίασα πολύ. Άρχισα να κινώ το μαχαίρι τυχαία και προς τις δύο¨.

Ο Φατίχ Γ. ανέφερε πως μετά το περιστατικό πήρε τις τσάντες των τουριστριών, απομακρύνθηκε από την κοιλάδα, πήρε ότι χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα είχαν μέσα και μετά τις έκαψε σε ένα απομονωμένο μέρος, ενώ το ματωμένο του πουκάμισο το πέταξε στο ποτάμι Κιζιλιρμάκ στην περιοχή Αβανός.

…………

Εφ. Χουριέτ 13/9/2013

Σχ : Ε μα είναι ολοφάνερο, ο άνθρωπος είναι θύμα ! Αυτές τον χτύπησαν, ε κι αυτός προκειμένου να αμυνθεί τις έσφαξε ! Και όσο για την σεξουαλική διάσταση, εεεε σίγουρα θα τον προκάλεσαν. Ιδίως η νεκρή κοπέλα θα ήταν σαφέστατα προκλητική….

Previous Article

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ¨ΔΡΑΚΟΥ¨

Next Article

ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *