Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τσαβούσογλου: Θα ρίχναμε στο κελί τον απεσταλμένο της Ολλανδίας

No Comments Share:

Τσαβούσογλου: Θα ρίχναμε στο κελί τον απεσταλμένο της Ολλανδίας

cavusoglu-hollanda-elcisini-hucreye-atardik-h1489642050-a90b08

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβουσογλου, μιλώντας σε γεύμα της Ένωσης Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων Αττάλειας, δήλωσε πως ¨Εάν και εμείς ως Τουρκική Δημοκρατία πέφταμε σε ανομία σαν εκείνους, εάν εφαρμόζαμε την αρχή της αμοιβαιοτητας, εκείνη την νύχτα θα καλούσαμε τον απεσταλμένο της Ολλανδίας, θα τον πιάναμε από το αυτί και θα τον ρίχναμε στο κελί¨.

…………….

Στην ομιλία που έκανε εκεί ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως κρίνει ξεχωριστά τα θέματα που υπάρχουν με Ολλανδία και Γερμανία με τους πολίτες αυτών των χωρών, προσθετοντας πως  βλέπει ωςφίλου τους πολίτες της Ολλανδίας και της Γερμανίας.

¨ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΟΜΗΡΟΥΣ;¨

Ο Τσαβούσογλου είπε πως το σημείο αυτό πρέπει να προσεχθεί και είπε: ¨Λέει (Ο Ολλανδός πρωθυπουργός) πως ¨Δεν μπορεί να συναντηθεί με τους Τούρκους¨. Μα καλά μήπως σου έδωσα τους πολίτες μου για ομήρους ; Αυτοί ταυτόχρονα είναι και Τούρκοι πολίτες. Όπως και να έχει δεν είναι όμηροι, είναι Τούρκοι. Τι πάει αν πει ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών δεν μπορεί να μιλήσει εκεί ;

……………..

Δεν μπορούμε να καταπατούμε την τιμή των 80 εκατομμυρίων ανθρώπων μας , επειδή θα μας απειλήσουν με τον τουρισμό. Στο θέμα αυτό δείχνουμε την περήφανη στάση μας. Αυτή την ισορροπία πρέπει να την προστατεύσουμε καλά.

………………

Το εμπόριο είναι άλλο θέμα, τι φταίνε οι επιχειρηματίες ; Οι επιχειρηματίες στην Ολλανδία δεν φταίνε. Το ότι αυτή τη στιγμή στην Ολλανδία και άλλα κόμματα πάνε σε αυτή την φασιστική γραμμή  του λαϊκισμού με την λογική ¨να μπορέσω να πάρω ψήφους από τον Βίλντερς¨,  είναι κάτι το απαράδεκτο. Είναι απαράδεκτο εξ ονόματος των δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και των ελευθεριών. Που είναι λοιπόν το διεθνές δίκαιο, η συνθήκη της Βιέννης…Εάν και εμείς ως Τουρκική Δημοκρατία πέφταμε σε ανομία σαν εκείνους, εάν εφαρμόζαμε την αρχή της αμοιβαιοτητας, εκείνη την νύχτα θα καλούσαμε τον απεσταλμένο της Ολλανδίας, θα τον πιάναμε από το αυτί και θα τον ρίχναμε στο κελί¨

http://www.yeniakit.com.tr/haber/cavusoglu-hollanda-elcisini-hucreye-atardik-290016.html

16/3/2017

Previous Article

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ !

Next Article

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *