Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι ¨συντοπίτες¨ μας στην Προύσα….

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολογίου 6/9/2020

Είναι γνωστός ο ανθελληνικός Ρόδος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής-Θράκης Τουρκίας (BTTDD). Πρόκειται για έναν ακόμη σύλλογο που είναι όργανο του τουρκικού κράτους. Το πλέον ενεργό παράρτημα του είναι αυτό της Προύσας. Χτες εγκαινίασαν γραφεία στην Προύσα τα οποία ονόμασαν ” Ορούτς Ρέις”.

Μιλώντας στα εγκαίνια ο Nετσμεττίν Χουσεΐν-γενικός πρόεδρος του συλλόγου BTTDD, μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής : ” Όπως και ο πολύτιμος πρόγονος μας ο Ορούτς Ρέις, έτσι και εμείς δίνουμε και την ψυχή μας για τον ιερό αγώνα και για την κόκκινη σημαία μας στην οποία χρωστάμε τα πάντα…Την ώρα που στην Δυτική Θράκη δίνεται αγώνας για την διατήρηση της ύπαρξής μας, η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πού τις προηγούμενες μέρες είπε πως “Εμείς δεν θα αφήσουμε μόνους τους ομογενείς μας, ούτε τους ζωντανούς, oύτε τους πεθαμένους” μας παρείχε για μία ακόμη φορά εμπιστοσύνη…”

Οι φωτογραφίες είναι πολύ ενδεικτικές. Τεράστια αφίσα του Κεμάλ. Τεράστια τουρκική σημαία. Και φυσικά σημαία της “Ανεξάρτητης δυτικής Θράκης”…

Πρέπει επειγόντως να επανέλθει κάποια ρύθμιση για ταχεία διαδικασία αφαίρεσης ιθαγένειας.

Διότι προφανώς υπάρχουν κάποιοι μουσουλμάνοι (γιατί να το κρύβουμε;) με καταγωγή από την Ελληνική Θράκη που μισούν την Ελλάδα και δρουν αντεθνικά.

Previous Article

Τουρκικό υπουργείο Αμύνης: ¨Δεν θα επιτραπούν νταηλίκια στην περιοχή που ερευνά το Ορούτς Ρέις¨….

Next Article

Υποψήφιος ¨ΠτΔ¨στα κατεχόμενα της Κύπρου με το αίμα του Τάσου Ισαάκ στα χέρια του…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *