Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

No Comments Share:

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το αναμενόμενο και μετέφερε στο μέγαρο του Κρεμλίνου την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨

sav-1

Ο ελληνικής καταγωγής Ρώσος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης έκανε το αναμενόμενο και μετέφερε στο μέγαρο του Κρεμλίνου την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨

Από την μέρα που ήρθε στην Ελλάδα ως επιχειρηματίας, με τις κινήσεις που έκανε, πέτυχε να κερδίσει την καρδιά των καταγόμενων από την Μαύρη Θάλασσα Ελλήνων.  Αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα στην Β. Ελλάδα έχει καταστεί ένα πολύ αγαπητό και περιζήτητο όνομα. Ο Σαββίδης το πέτυχε αυτό σε πολύ σύντομο διάστημα με έξυπνες κινήσεις και συνεχίζει να προχωρά με ταχύτητα. Ο πετυχημένος επιχειρηματίας με τις επενδύσεις του σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα, άρχισε να συζητείται για τα καλά και τελευταία κέρδισε μια άδεια τηλεοπτικού καναλιού. Αλλά καθώς δεν βγήκε η απαραίτητη άδεια είναι στενοχωρημένος. Δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά κέρδισε τον διαγωνισμό στην Σούπερ Λίγκα και στην επόμενη σεζόν θα είναι ο μεγαλύτερος σπόνσορας.

Ο Σαββίδης ταυτόχρονα είναι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ που είναι από τις πιο αγαπητές και με τους περισσότερους οπαδούς ομάδα στην Β. Ελλάδα.

sav-3

Μερικές από τις επενδύσεις του Σαββίδη είναι το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη και η βιομηχανία τσιγάρων ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη. Αναφέρεται πως οι επενδύσεις του Σαββίδη στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει την ανησυχία των ΗΠΑ. Λέγεται πως στο διάστημα μετά από τις προβλεπόμενες για τον Μάρτιο του 2017 βουλευτικές εκλογές, όταν και θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού υπό την ηγεσία της Ν.Δ. οι κινήσεις του Σαββίδη δεν θα βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο.Είναι γνωστό πως οι σχέσεις Σαββίδη και Μητσοτάκη δεν είναι καλές. Παρά τις όποιες αυτές αρνητικές προσδοκίες, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει με φουλ ταχύτητα τις δράσεις του στην Ελλάδα.

¨ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΚΥΜΑ¨ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ

sav-5

Το μέγαρο του Κρεμλίνου τέτοια εκδήλωση δεν είδε ξανά. Με την ανακήρυξη του έτους 2016 ως έτους Ελλάδας – Ρωσίας οργανώθηκε αυτή η εκδήλωση από την Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων. Ο Σαββίδης και η ομάδα του σε αυτή την ιστορική εκδήλωση,  από την μια με τους παραδοσιακούς χορούς υπό τους ήχους του κεμεντζέ και από την άλλη με τα τραγούδια του Ρουβά, της Ασλανίδου και της ομάδας τους,πέτυχαν να εντυπωσιάσουν με μια τόσο ακριβή και εντυπωσιακή εκδήλωση.

Υπό την καθοδήγηση του Κώστα Αλεξανδρίδη, 35 χορευτές από ¨Ποντιακούς Συλλόγους¨ οι οποίοι φορούσαν ¨Ποντιακές φορεσιές¨, χορεύοντας χορόν έσεισαν τα θεμέλια του Κρεμλίνου. Η καλλιτέχνης Μελίνα Ασλανίδου προκάλεσε συγκινητικές στιγμές με το παραδοσιακό τραγούδι ¨Την πατρίδα μου έχασα¨.

Τέλος η βραδιά σφραγίστηκε όταν χιλιάδες άτομα που μετείχαν στην εκδήλωση έδωσαν τα χέρια και συνοδεία του κεμεντζέ και του νταβουλιού χόρεψαν.

Επί σκηνής οι παρουσιαστές Αντρέι Μαλάχοφ και Γιάννα Τσουρίκοβα συνέχισαν από τα μικρόφωνα  τους να κάνουν παρουσιάσεις σχετικά με την ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨ και να διαβάζουν θρήνους.

Εντέλει, η Ελλάδα δεν αρκείται στις διεθνείς εκδηλώσεις για την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨, αλλά συνεχίζει με φουλ ταχύτητα να την διαδίδει και σε νέες χώρες.

Δείτε τα βίντεο από την εκδήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=-1SdgVzpS1U

https://www.youtube.com/watch?v=lLQkEhRVTEs

Πολύ σημαντικά ήταν και τα μηνύματα που πέρασε ο Σαββίδης με τις δηλώσεις του σε Έλληνες δημοσιογράφους.

https://www.youtube.com/watch?v=RKNqQknoFkY

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12066-van-savvds-beklenen-yapti-ve-soezde-pontus-soykirimini-kremln-sarayina-taidi.html

26/10/2016

Σχ : Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για αυτό τον άνθρωπο. Για αυτό θα αρκεσθούμε σε μια ευχή.

Η Παναγία μας να σκεπάζει τον Ιβάν Σαββίδη !

Previous Article

ANAΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *