Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ…

No Comments Share:

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ

Οι Τούρκοι βουλευτές τίμησαν την μνήμη των 8.372 ανδρών και αγοριών φορώντας ένα λουλούδι από την Σρεμπρένιτσα στο πέτο

Τα μέλη της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας τίμησαν την μνήμη των Βοσνίων που έχασαν τη ζωή τους κάτω από την σερβική τυραννία φορώντας ένα λουλούδι από την Σρεμπρένιτσα στο πέτο.

Οι βουλευτές συμμετείχαν στην Ολομέλεια της Βουλής φορώντας στο πέτο λουλούδι από την Σρεμπρένιτσα που αποτελεί το σύμβολο της σφαγής.

Ο Πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Τουρκίας-Βοσνίας Ερζεγοβίνης Χακάν Τσαβούσογλου, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τους νέους που ήρθαν από την Βοσνία ανακάλεσε στις μνήμες τα θύματα που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την σερβική τυραννία.

«Συμμεριζόμαστε τον πόνο των οικογενειών και των συγγενών των θυμάτων της γενοκτονίας που διαπράχθηκε πριν από 17 χρόνια στη Σρεμπρένιτσα και για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε σθεναρά το ανθρώπινο έγκλημα που στοίχισε την ζωή 8.000 Βοσνίων ανδρών», είπε ο Χακάν Τσαβούσογλου.

Μετά την αποχώρηση των στρατευμάτων των Ηνωμένων Εθνών από την περιοχή της Σρεμπρένιτσας το 1995 οι Σέρβοι σκότωσαν 8.372 Βόσνιους, άνδρες και αγόρια.

TRT 29/6/2012

 Σχόλιο : Λίγο οξύμωρο οι εκπρόσωποι του κράτους που οργάνωσε και εκτέλεσε τρεις γενοκτονίες (Αρμένιοι-Πόντιοι-Ασσύριοι)  σε έναν αιώνα να οργανώνουν τελετές για τα θύματα τρίτων. Ας κοιτάξουν πρώτα να καθαρίσουν το σπίτι τους και μετά να μιλάνε για άλλους…  

Προσέξαμε επίσης πως επικεφαλής της επιτροπής τοποθετήθηκε ο καταγόμενος από την Δ.Θράκη Χακάν Τσαβούσουγλου. 

Previous Article

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΠΑΛΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ

Next Article

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΤΖΕΒΑΧΙΡ ΚΙΛΙΤΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *