Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το προξενείο “έσβησε” τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 7/7/2019

Ακόμη μία ξεκάθαρη προξενική παρέμβαση στις εκλογές

Μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ροδόπης είχε δύο βουλευτές. Τον Μουσταφά Μουσταφά και τον Αίχαν Καρά Γιουσούφ. Καθώς ο Μουσταφά όπως είχε δηλώσει δεν κατέβηκε υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, η εκλογή του Αίχαν φαινόταν να είναι σίγουρη. Κι όμως ως τώρα φαίνεται πως όχι μόνο δεν εκλέγεται αλλά είναι τρίτος από τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ως τώρα φαίνεται να προηγείται ο Οζγκιούρ Φερχάτ-ο οποίος ήταν επιστημονικός υπάλληλος αποσπασμένος στο γραφείο του απερχόμενου βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά. Τον κ.Φερχατ δεν τον γνωρίζουμε, πλην όμως γνωρίζουμε γιατί δεν βγήκε ο κύριος Καραγιουσούφ. Δεν βγήκε γιατί απλά πλήρωσε το τίμημα της ανεξαρτησίας που ήθελε να έχει από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.Διότι το προξενείο δεν θέλει απλά να πηγαίνεις στο προξενείο να εύχεσαι στο Μπαϊράμι χρόνια πολλά. Θέλει να τρέχεις και πίσω από τον ψευδομουφτή της Κομοτηνής. Θέλει  μαριονέτες. Ο Καραγιουσούφ δεν ήταν τέτοιος και το πλήρωσε. Να σημειώσουμε πως ακόμη και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ Σακελλίων βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις τον κύριο Φερχατ Οζγκιούρ.


Ακόμη από την προεκλογική περίοδο είχαμε δει κάποιες αναρτήσεις “μαντρόσκυλων” της Τουρκίας που κατηγορούσαν τον Καραγιουσούφ ως προδότη απέναντι στην Τουρκία…
Κι έτσι παρά το ότι ο Αίχαν είναι συμπαθής, ταπεινός και εξυπηρετικός άνθρωπος δεν εξελέγη. Διότι απλά δεν προσκύνησε το προξενείο.

Και το πλήρωσε.

Previous Article

Συγχαρητήρια από τον Ερντογάν προς τον Μητσοτάκη

Next Article

Ρατσιστικά λέει συνθήματα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *