Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

No Comments Share:
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010  ΑζινλίκτσαΕπικίνδυνες κινήσεις από τους Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν

 

 
   

Ανακοινώθηκε πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν συναντήθηκαν με τους αρμόδιους του BATTAM που ισχυρίζονται πως ¨Η Ελλάδα μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο εγκαταστάθηκε εκείνη τη στιγμή στην Δυτική Θράκη ως στρατιωτική δύναμη κατοχής και έχει αποδειχτεί πως νομικά η Δυτική Θράκη δεν πέρασε στην Ελλάδα¨.

Στο δελτίο τύπου της 8ης Μαρτίου 2010 του Κέντρου Έρευνας Τούρκων Δυτικής Θράκης(BATTAM) ο πρόεδρος Οζκάν Χουσεΐν ανέφερε : ¨Ως BATTAM στο Συνέδριο Ερευνών Τούρκων Δυτικής Θράκης που έγινε στο Μόναχο το 2009,αποδείξαμε ότι η Δυτική Θράκη νομικά δεν έχει περάσει στην Ελλάδα, λόγω του ότι η Ελλάδα μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο δεν αποδέχτηκε την υποχρέωση απόδοσης των δικαιωμάτων ¨Θρησκείας γλώσσας και φυλής¨  των μειονοτήτων των Συνθηκών Ειρήνης και εγκαταστάθηκε τότε στην Δυτική Θράκη ως στρατιωτική δύναμη κατοχής. Λόγω αυτού, η Ελλάδα που βρίσκεται στην Δυτική Θράκη με το στάτους της στρατιωτικής δύναμης κατοχής, νομικά δεν κατέχει την Δυτική Θράκη, δεν μπορεί να αφαιρεί την υπηκοότητα από κανέναν πολίτη που δεν είναι υπήκοος της, και δεν μπορεί να του αφαιρεί το δικαίωμα εγκατάστασης και διαβίωσης στην Δυτική Θράκη¨.      

Να οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ που συναντήθηκαν στην Γερμανία με τον πρόεδρο του  BATTAM !

 Αναφέρθηκε πως οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν μετείχαν στις 27 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο στο γλέντι νεολαίας που οργάνωσε ο Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ, και συναντήθηκαν με τον Σύλλογο του Βίτεν και τους αξιωματούχους του BATTAM, που ζητάνε την παραίτηση του προέδρου της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου με τη κατηγορία πως ¨Πρόδωσε τον αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨ 

 Είναι γνωστό πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη είχε βραβευτεί από τον νέο πρόεδρο του Συμβουλίου έκδοσης του περιοδικού ¨Νέα Δυτική Θράκη¨ συνταξιούχο συνταγματάρχη Σουχείλ Τσομπάνογλου ¨Λόγω των υψηλών του υπηρεσιών. Ο προηγούμενος πρόεδρος του συμβουλίου έκδοσης συνταξιούχος στρατηγός Βελή Κιουτσούκ συνελήφθη και φυλακίστηκε στα πλαίσια της υπόθεσης Εργκενέκον.

Σχόλιο : Στην πρώτη φωτογραφία ο κύριος Μάνττζη βραβεύεται από το κατεξοχήν αλυτρωτικό περιοδικό Batı Trakya Dergisi. Αυτός που του δίνει την πλακέτα είναι ο απόστρατος συνταγματάρχης Σουχείλ Τσομπάνογλου. Να σημειώσουμε πως ο προηγούμενος διευθυντής σύνταξης του περιοδικού αυτού, ήταν ο κρατούμενος για την υπόθεση Εργκενέκον Βελή Κιουτσούκ. Ο Κιουτσούκ  είναι από τους ιδρυτές της JITEM (στρατιωτική ομάδα υπεύθυνη για αμέτρητες εξαφανίσεις και  δολοφονίες Τούρκων και Κούρδων δημοκρατών). Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τους βουλευτές Μάντατζη και Χατζηοσμάν σε φιλική παρέα με αυτούς που αποκαλούνε την Ελλάδα κατοχική δύναμη στην Θράκη.

Previous Article

ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

Next Article

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *