Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΕΡΝΤΙΜΑΝ

No Comments Share:

Τα προβλήματα στην μειονοτική εκπαίδευση προκάλεσαν την παραίτηση του Μεχμέτ Ντερντιμάν από το δασκαλιλίκι !

Σοκ στην μειονοτική εκπαίδευση !Ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων της ΕΠΑΘ Μεχμέτ Ντερντιμάν παραιτήθηκε.

Ο Μεχμέτ Ντερντιμάν ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το επάγγελμα του δασκάλου μετά τον αδικαιολόγητο, άδικο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς γραπτή ενημέρωση του ιδίου, διορισμό άλλου ατόμου στη θέση του διευθυντή. Ο Ντερντιμάν ανακοίνωσε πως η απόφαση του είναι οριστική και δήλωσε πως ¨φτάνει πια¨. Ο Ντερντιμάν τόνισε πως στους αρμόδιους του υπουργείου που επικοινώνησαν μαζί του τους είπε ¨Ανοίξτε πια τον δρόμο της μειονοτικής εκπαίδευσης¨.

Ο Μεχμέτ Ντερντιμάν ήταν ένας αγωνιστής φίλος μας που ζητούσε λύσεις, είχε θέσει σε πολλές πλατφόρμες την σοβαρή κατάσταση στην οποία βρισκόταν η μειονοτική εκπαίδευση και συχνά είχε προστριβές με ανωτέρους του.

Η ανοιχτή πληγή της μειονοτικής εκπαίδευσης φτάνοντας σε σημείο γάγγραινας έναν δάσκαλο φίλο μας, τον απέκοψε από την εκπαιδευτική κοινότητα. Αυτή η άδικη πρακτική στον Μεχμέτ Ντερντιμάν προφανώς ήταν ένα μήνυμα προς αυτόν πριν από τις εκλογές που θα γίνουν στον σύλλογο αποφοίτων της ΕΠΑΘ τον Νοέμβριο. Ο Ντερντιμάν πήρε το μήνυμα, αλλά δεν υπέκυψε και παραιτήθηκε.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 18-10-2011

Previous Article

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Τ-155 ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

Next Article

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ …ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *