Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ Ο ΑΡΙΝΤΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ YOUTUBE

No Comments Share:

Αρίντς : Υπάρχει προδοσία προς το κράτος

arincdevlet_ic

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, μίλησε σχετικά με την δημοσίευση του ηχητικού-σκάνδαλο που αναφέρεται στην Συρία. Ο Αρίντς δήλωσε πως ¨Από την πρόσβαση σε αυτό , από την δημοσίευση του επωφελείται μόνο η Συρία, το καθεστώς και η Αλ Κάιντα. 

Σύμφωνα με είδηση από το DHA, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, σε πρωινό που είχε με δημοσιογράφους, σχολίασε την επικαιρότητα.

Ο Αρίντς μιλώντας σχετικά με τα ηχητικά που δημοσιεύτηκαν χτες είπε τα εξής : ¨ Υπάρχει προδοσία προς το κράτος. Είναι μια ξεκάθαρη κατασκοπία. Είναι ένα θέμα που έπρεπε να παραμείνει άκρως απόρρητο. Σχετικά με το ποιος είναι, από πού είναι, ποια υπηρεσία πληροφοριών, ποιος άθλιος είναι, δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Για αυτό τον λόγο παρεμποδίστηκε η πρόσβαση στο Youtube. Και εγώ έκανα χρήση της ευθύνης μου. Σύμφωνα με τον νόμο του Ραδιοτηλεοπτικού μπορεί να επέλθει προσωρινή απαγόρευση όταν προκύψει κατάσταση που παραβιάζει απευθείας την εθνική ασφάλεια. Και εγώ υπέγραψα και τέθηκε σε εφαρμογή. Από την πρόσβαση σε αυτό , από την δημοσίευση του επωφελείται μόνο η Συρία, το καθεστώς και η Αλ Κάιντα¨.

Haber.sol.org 28/3/2014

Σχ : Οχετός από ανόητες δικαιολογίες και από τσιριχτά από τα μέλη και τους υπουργούς του ΑΚΡ για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα….

Για την ¨ταμπακέρα¨όμως τίποτε… 

Previous Article

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Next Article

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο ΝΤAΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *