Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

No Comments Share:

levent-gultekin-kelle-150x150

Oι κυβερνώντες όμως κάνουν τώρα σε όλη την χώρα αυτά που τους έκαναν άλλοι πριν από δύο μήνες.  Με την ισχύ που κατέχουν τοποθετούν τους εαυτούς τους την θέση του δικαστή. Δεν υπολογίζουν δημοκρατία και λαϊκή βούληση. Αφήνοντας απ΄έξω το κοινοβούλιο, με διατάγματα επανασχεδιάζουν την χώρα.  Απολύουν από τις δουλειές τους αθώους ανθρώπους. Κατάσχουν περιουσίες ανθρώπων. Με ανόητες δικαιολογίες ρίχνουν στην φυλακή, διανοούμενους, δημοσιογράφους και συγγραφείς. Χωρίς να υπολογίζουν την λαϊκή βούληση, βάζουν επιτρόπους σε δήμους. Κάνουν δηλαδή παρόμοια με αυτά που θα έκαμναν οι πραξικοπηματίες εάν πετύχαιναν.

Όταν τους λέμε πως ¨Δεν μπορείτε να φτάσετε κάπου αν δεν υπολογίζετε δημοκρατία, λαϊκή βούληση και νόμο¨, μας παρουσιάζουν δικαιολογία του τύπου ¨Μα οι δήμοι αυτοί βοηθάνε το ΠΚΚ, δίνουν τους πόρους τους στο ΠΚΚ¨.  

Μήπως τα λάθη που είχατε κάνει εσείς νομιμοποιούσαν αυτούς που έκαναν το πραξικόπημα ; Τα λάθη σας που οδηγούσαν την χώρα σε καταστροφή, δικαίωσαν αυτούς που έκαναν το πραξικόπημα εναντίον σας ; Αυτοί που σας αντιπολιτευόταν δικαίωσαν μήπως τους πραξικοπηματίες λέγοντας ¨Τι να κάνουμε, αυτή η κυβέρνηση κάνει μεγάλο κακό στην εξουσία¨;

Το να λέει κάποιος πως οι διορισμοί επιτρόπων στους δήμους είναι λάθος, δεν σημαίνει ότι παραβλέπει τις παρανομίες τους. Σημαίνει πως ¨Εάν υπάρχει θέμα αυτό το να λυθεί δικαστικά, εντός της δημοκρατίας και χωρίς να αγνοείται η λαϊκή βούληση¨.

Μα για όνομα του Αλλάχ, πότε θα μάθετε να λύνετε θέματα εντός της δημοκρατίας και του δικαίου ;

Μα το δίκαιο υπάρχει για να λύνονται έτσι τα θέματα. Η δημοκρατία υπάρχει για να βρίσκονται υγιείς λύσεις σε τέτοια θέματα. Μα για όνομα του Αλλάχ, αν εσείς αφήνετε εκτός τα δικαστήρια και με τα διατάγματα κηρύσσετε την μια-δική σας αρχή, τότε τι διαφορά έχετε από τους πραξικοπηματίες ; Αγνοώντας την βούληση του κόσμου που θα φτάσετε ; Μου λέτε λοιπόν τι προσπαθείτε να κάνετε ; Μήπως πιστεύετε πως έτσι θα λύσετε τα θέματα ;

Στους δήμους που διορίστηκαν επίτροποι, δεν θα γίνουν ξανά εκλογές ; Πως μπορείτε χωρίς αποδείξεις και δικαστικές αποφάσεις να αλλάζετε την λαϊκή πολιτική βούληση ;  Ή μήπως σκέπτεστε να καταργήσετε εντελώς τις εκλογές ; Αυτό δηλαδή που δεν πέτυχαν οι πραξικοπηματίες στις 15 Ιουλίου, θα το πετύχετε εσείς ; Θα αφήσετε δηλαδή πλήρως εκτός της δημοκρατία , τις κάλπες και τον νόμο  ;

Μήπως οι άνθρωποι εναντιώθηκαν στο πραξικόπημα, για να κάνετε εσείς πολιτικό πραξικόπημα ;  Βλέποντας κανείς αυτά που κάνετε σήμερα, φαίνεται πως στις 15 Ιουλίου δεν προστατέψατε την δημοκρατία και την εθνική βούληση αλλά την ίδια σας την εξουσία.

Αδυνατείτε να γίνετε πραγματικά δημοκράτες. Παρά τις τόσες καταστροφές που βιώσαμε δεν λέτε να άλλαξε την λογική σας του τύπου ¨Σε όλα εμείς ξέρουμε τα σωστά¨.

……………………..

Sahte demokratlar ve Erdoğan’ın yalnızlığı


Λεβέντ Γκιουλτεκίν
18/9/2016

Previous Article

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ…ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ !

Next Article

TO ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *