Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Το σχέδιο της επίθεσης σε βάρος της Τουρκίας ετοιμάστηκε από τους σιωνιστές¨ !

1 Comment Share:

……………

Ο Μαζχάρ Γιλντιριμχάν-σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού σε ανάρτηση του στο Twitter έγραψε τα εξής:

Το σχέδιο της συστηματικής επίθεσης σε βάρος της Τουρκίας ετοιμάστηκε από τους σιωνιστές και δόθηκε ως υπεργολαβία στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το άτομο που το βάζουν να μιλάει χρησιμοποιείται βάσει σχεδίου. Αυτή την αλήθεια όλοι την βλέπουν. Ο τελικός στόχος είναι η διαίρεση της Τουρκίας. Το θέμα ποτέ δεν είναι τα πρόσωπα. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι.

Δια μέσω του βρώμικου παιχνιδιού πρώτα θα εκκαθαριστούν τα πρόσωπα και ακολούθως με μεγάλη διαμάχη θα γίνει επίθεση στην επιβίωση της Τουρκίας. Η σιωπή σημαίνει εξυπηρέτηση αυτού του σχεδίου. Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι παγκόσμιος στόχος. Πρώτα θα ρίξουν το περιβάλλον του και ακολούθως την Τουρκία. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το χαλάσουμε.

Είναι σαφές ποιοι υπόσχονται στους παγκοσμιοποιητές την διαίρεση της Τουρκίας. Είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι. Το άτομο αυτό που είναι αιχμάλωτος τα χέρια της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΑΕ, αυτό το σχέδιο υπηρετεί. Ο σιωνιστής Ρούμπιν που κατασκεύασε αυτό το σχέδιο, έκανε αυτόν τον αιχμάλωτο όχημα προδοσίας της πατρίδας του. ίδια δύναμη είναι που τον έφερε στα Βαλκάνια το Μαρόκο και στα ΗΑΕ.

………………

https://www.aykiri.com.tr/suleyman-soylu-nun-danismanindan-agir-sozler-icimizdeki-beyinsizler-odlekler/11969/

26/5/2021

Σχ. Να δούμε τι άλλα ψέματα θα εφεύρουν οι πρώην φίλοι του μεγαλομαφιόζου για να κρύψουν τις πομπές τους… Τι ωραίο καταφύγιο βρήκαν… Δηλαδή για να σωθεί η Τουρκία πρέπει όλοι να κάνουν τα στραβά μάτια στις  δολοφονίες και στις καραβιές με κοκαϊνη ;

Previous Article

Αντιπρόεδρος του CHP : ¨Τι θα κάνεις Ερντογάν, θα βάλεις να μας σκοτώσουν ;¨

Next Article

¨Η πολιτική αυτή της Ελλάδος αποτελεί επίθεση στην επίσημη ταυτότητα της μειονότητας (της Θράκης)¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Μπορεί να είναι Ακριβώς Ετσι.Διότι κάποιον Λάκκο Κρύβει η Φάβα με την Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ.Ναί Πιστεύω πολύ στην Ανεπίσημη Ιστορία του Κόσμου,αυτά που επιμελώς μας κρύβουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *