Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΠΑΘΙ: ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !

No Comments Share:

 

 

Ο νομάρχης κρατώντας σπαθί τύπου ζουλφικάρ ενθουσιάστηκε: Θα μπούμε και στην Μοσούλη και στην Ιερουσαλήμ¨.   

Χτες στο Κίρσεχίρ ο νομάρχης Νετζατί Σεντούρκ που συνταξιοδοτείται, κρατώντας σπαθί, δήλωσε πως θα μπούνε σε Μοσούλη, Μένμπιτς και Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με την είδηση από το Kanal D ο νομάρχης Σεντούρκ στις 18 Μαρτίου μίλησε σε 1000 φοιτητές οι οποίοι με 20 λεωφορεία μετέβησαν από το Κίρσεχιρ στο Τσανάκκαλε.

Ο Σεντούρκ απευθυνόμενος από το μπαλκόνι στους μαθητές είπε: ¨Με άδεια από τον Αλλάχ θα πάρουμε το Άφριν, θα πάρουμε το Μένμπιτς, θα μπούμε στην Μοσούλη και πρώτα ο Θεός θα μπούμε και στην Ιερουσαλήμ¨

Εκείνη την ώρα ο νομάρχης κρατούσε στο δεξί του χέρι ξίφος, στο αριστερό του το μεγάφωνο και στο κεφάλι του φορούσε καλπάκ.

Κάποιοι από τους φοιτητές φώναξαν ¨Νομάρχη πατέρα πάνε μας στο Άφριν¨ και τότε εκείνος απάντησε ¨Πρώτα ο θεός αν χρειαστεί όλοι μαζί¨.

 http://www.diken.com.tr/zulfikarli-vali-costu-bir-kere-musula-girecegiz-kuduse-de-girecegiz-insallah/

21/3/2108

Σχ: Η χώρα αυτή που έχει τέτοιους διορισμένους νομάρχες είναι η ¨γείτονας, φίλη και σύμμαχος¨  Τουρκία…  Και αυτή η χώρα δεν αντιμετωπίζεται με βρισιές κατά του νομάρχη. Ο νομάρχης είναι απλά ένα υποπροϊόν του Ερντογάν. Αντιμετωπίζεται με φρόνημα (που διδάσκεται ακόμη από το δημοτικό) και με όπλα. Διότι ως γνωστόν στον πόλεμο δεν νικά πάντα αυτός που έχει το δίκιο…

Previous Article

ΟΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ¨ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ¨ …

Next Article

H ΜΕΡΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *