Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος τουρκικής βουλής : ¨Η τουρκική βουλή δεν άνοιξε γιατί δεν υπάρχει κάτι στην επικαιρότητα¨ 😅😅😅

0 σχόλια Share:

Απάντηση του Προέδρου της Βουλής Σεντοπ, στο ερώτημα “Γιατί ενώ τα εμπορικά κέντρα είναι ανοιχτά, η Βουλή είναι κλειστή” : “Δεν υπάρχει κάτι στην επικαιρότητα”

Την κριτική των πολιτών είχε προκαλέσει κρέμα για σημάδια το ότι ενώ η Βουλή λόγω του νέου είναι κλειστή τα εμπορικά κέντρα στα οποία εισέρχονται καθημερινά χιλιάδες άτομα είναι ανοιχτά.
……..
Ο πρόεδρος της βουλής Σεντοπ μιλώντας στον αρθρογράφο της εφημερίδας Ηaberturk Μουχαρεμ Σαρικαγια, είπε τα εξής: “Μα μπορεί να συγκριθεί κανένα εμπορικό κέντρο με την Βουλή ; Αυτή τη φράση τη βρίσκω κωμική. Επίσης η Βουλή δεν έχει κλείσει. Οι συνάδελφοι βουλευτές ακόμα και στο πικ της επιδημίας εργάστηκαν πολύ έντονα. Ακολούθως υπήρξε ένα διάλειμμα στις εργασίες τους. Αυτή την περίοδο τώρα δεν υπάρχει κάτι επείγον. Αν υπάρξει sτην επικαιρότητα κάτι σημαντικό και μία επείγουσα κατάσταση, αμέσως μπορεί να υπάρξει σύγκλιση μετά από κάλεσμα. Πρόκειται για μία λάθος προσέγγιση.”
……
……
Ο πρόεδρος του εργατικού κόμματος Τουρκίας Ερκαν Μπας έγραψε στην ανάρτησή του τα εξής : “Δίκιο έχει ο Σεντοπ ! Kαθώς έχουν λυθεί όλα τα επείγουσα προβλήματα των αφεντικών, δεν υπάρχει κάτι στην επικαιρότητα ! Κατώτατος μισθός, μισθοί κάτω από το όριο της φτώχειας, ανεργία, φτώχεια, εργάτες που τους βάζουν να δουλέψουν σε απάνθρωπες συνθήκες… Αυτά φυσικά δεν είναι στην επικαιρότητα της Βουλής”.

https://ilerihaber.org/icerik/kamu-calisanlarina-18-mayista-idari-izin-112886.html

13/5/2020

Σχ. : Η αλήθεια είναι πως η Βουλή στην Τουρκία είναι λίγο διακοσμητική…

Για όλα αποφασίζει ο ανώτατος άρχοντας ο Ερντογάν.

Και όσοι έχουν πρόβλημα με αυτό αντιμετωπίζουν, την ΜΙΤ, την αστυνομία, τους εισαγγελείς και τους δικαστές του Ερντογάν…

Previous Article

Οι ¨συντοπίτες μας¨ που συνηγορούν (like) στην σύσταση ¨Εξόριστης Κυβέρνησης Δυτικής Θράκης¨…

Next Article

Πιο άχρωμο κι άοσμο σήμα δεν μπορούσε να βρει η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *