Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ TRT

No Comments Share:

Ο Μπουλέντ Αρίντς υπερασπίστηκε την λογοκρισία για το ¨Τοσούν Πασάς¨

tsnpasa1

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την λογοκρισία που έκανε το TRT (σημ μεταφρ : κρατική τηλεόραση) στην σκηνή του χαμάμ της ταινίας Τοσούν Πασάς, έδωσε μια ειρωνική απάντηση. Ο Αρίντς απάντησε λέγοντας ¨Δεν ήξερα ότι σας άρεζε τόσο εκείνη η ταινία. Και φυσικά είναι πολύ κρίμα που αυτή η ταινία στερήθηκε των βραβείων Όσκαρ¨.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μπουλέντ Αρίντς, σχετικά με την λογοκρισία που έκανε το TRT στην σκηνή του χαμάμ στην ταινία ¨Toσούν Πασάς¨.

Ο Αρίντς απαντώντας σχετικά με την ταινία στην οποία παίζουν σημαντικοί ηθοποιοί όπως οι Κεμάλ Σουνάλ, Αντιλέ Νασίτ και Αϊσέν Γκρουντά είπε : ¨Όλοι με ρωτάνε για αυτό. Δεν ήξερα ότι σας άρεζε τόσο εκείνη η ταινία. Και φυσικά είναι πολύ κρίμα που αυτή η ταινία στερήθηκε των βραβείων Όσκαρ¨ Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν αυτές του οι δηλώσεις, υπερασπίστηκε με δηλώσεις σκάνδαλο την λογοκρισία λέγοντας : ¨ Μπορεί το TRT να έκρινε ακατάλληλες εκείνες τις σκηνές ή να τις έκοψε χάριν μιας άλλης εκπομπής¨.

Haber.sol.org. 7/11/2013

Previous Article

ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΘΡΑΙΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ

Next Article

ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *