Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΚΟΛΑΚΕΙΑ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ…

No Comments Share:

Η αρθρογράφος της Γενί Σαφάκ υπερασπίστηκε το ίδρυμα Ensar λέγοντας πως ¨η παιδοφιλία υπήρχε και παλιά¨  !

ozlemalbayrak-e1448924579863

Καθώς μετά από τα περιστατικά των βιασμών με εμπλοκή δασκάλων και διοικούντων του ιδρύματος Εnsar άρχισε καμπάνια στο διαδίκτυο με τίτλο ¨να κλείσει το ίδρυμα Ensar¨, η Οζλέμ Αλμπαϊράκ-αρθρογράφος της φιλοκυβερνητικής ¨εφημερίδα¨ Γενί Σαφάκ, υπερασπίστηκε το ίδρυμα γράφοντας πως ¨η παιδοφιλία υπήρχε και παλιά¨

Συνεχίζουν οι συζητήσεις σχετικά με τα περιστατικά παιδοφιλίας στα οποία εμπλέκονται δάσκαλοι και διοικούντες του ιδρύματος Ensar σε Τσόρουμ, Ριζούντα και Καραμάν.

Σύντομα διαδόθηκε στα σόσιαλ μίντια το αίτημα ¨να κλείσει το ίδρυμα Ensar¨ που άρχισε η Κίνηση Διαφώτισης ενάντια στην Οπισθοδρόμηση.

Στην στήριξη που παρέχουν στο ίδρυμα Ensar αυτόν τον καιρό υπουργοί, βουλευτές και αξιωματούχοι του ΑΚΡ, ήρθε να προστεθεί η αρθρογράφος της Γενί Σαφάκ Οζλέμ Αλμπαϊράκ.

Στο σημερινός της κείμενο αναφέρει πως ¨η παιδοφιλία υπήρχε και παλιά¨.

Η Αλμπαϊράκ στο κείμενο της που έχει τίτλο ¨Η παιδοφιλία ως όχημα ξυλοδαρμού ενός θρησκευόμενου¨, αναφέρεται στο σκάνδαλο με τους βιασμούς παιδιών στο παράρτημα του ιδρύματος Ensar στο Καραμάν. Η Αλμπαϊράκ υποστηρίζει πως το σκάνδαλο περιορίζεται σε ένα ¨ανώμαλο δάσκαλο¨ και επιχειρεί να απαλύνει το αδίκημα, λέγοντας πως το αδίκημα της παιδοφιλίας υπήρχε και πριν από το ΑΚΡ.

Γράφει επίσης πως ¨Έτσι η παιδοφιλία δεν είναι ένα αδίκημα ομότιμο του ιδρύματος Ensar, ούτε του κόμματος ΑΚΡ, ούτε συναντάται μόνο στην Τουρκία, αλλά κάποιοι έτσι θέλουν να το προβάλλουν. Κάποιοι μάλιστα μετέτρεψαν την παιδοφιλία σε όχημα απόπειρας ανατροπής της κυβέρνησης και σπίλωσης του προέδρου της δημοκρατίας¨.

……………….
http://haber.sol.org.tr/medya/yeni-safak-yazari-pedofili-eskiden-de-vardi-diyerek-ensar-vakfini-savundu-150207
23/3/2016

Previous Article

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *