Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡ

0 σχόλια Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση από την SADAT για τους ισχυρισμούς περί ¨στρατόπεδου ένοπλης εκπαίδευσης¨ : Να κάνετε μήνυση

Ο Αλή Τζοσάρ-μέλος του Δ.Σ. της SADAT, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του κόμματος Ιγί περί  ¨στρατοπέδου ένοπλης εκπαίδευσης¨ δήλωσε: ¨Εάν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη σχετικά με τα στρατόπεδα εκπαίδευσης που φέρεται να ανήκουν στην SADAΤ, ζητάμε να υποβληθεί αμέσως μήνυση στην εισαγγελία¨.

Η Διεθνής Εταιρία Συμβούλων Αμύνης (SADAT) που φέρεται να είναι η παραστρατιωτική δύναμη του ΑΚΡ, έκανε δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς της Γενικής Προέδρου του κόμματος Ιγί που δήλωσε πως ¨Ακούμε φήμες πως σε Τοκάτη και Ικόνιο έχουν ιδρυθεί στρατόπεδα ένοπλης εκπαίδευσης¨.

Σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε σε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη ο απόστρατός συνταγματάρχης και μέλος του Δ.Σ. της SADAT-Αλή Τζοσάρ, δήλωσε πως ¨ Εάν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη σχετικά με τα στρατόπεδα εκπαίδευσης που φέρεται να ανήκουν στην SADA, ζητάμε να υποβληθεί αμέσως μήνυση στην εισαγγελία. Άτομο που έχει κάνει και υπουργός Εσωτερικών, παρά το ότι θα μπορούσε να μάθει πολύ εύκολα την αλήθεια και να πληροφορηθεί, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει¨.

Ο Τζοσάρ υποστήριξε πως η SADAT δεν είναι ούτε ένοπλη ούτε άοπλη στρατιωτική δύναμη και είπε: ¨Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις που γίνονται ώστε η χώρα μας που βαδίζει στο να γίνει παγκόσμιος παίκτης, να κλεισθεί πάλι μέσα της, να παθητικοποιηθεί και να παρεμποδιστεί η εξέλιξη της, δεν πρόκειται να σταματήσουν. Στα πλαίσια των νόμων και των εταιρικών μας συμφωνιών, με την πείρα και την γνώση του κράτους μας, εκπαιδεύουμε μόνο αστυνομικές υπηρεσίες και επίσημες ένοπλες δυνάμεις φίλιων χωρών¨.

http://haber.sol.org.tr/toplum/silahli-egitim-kampi-iddialarina-sadattan-yanit-suc-duyurusunda-bulunun-223887

5/1/2017

Previous Article

ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΞΕΝΟ

Next Article

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΜΡΤ-55

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *