Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ¨ΚΟΡΟΪΔΑ¨…

0 σχόλια Share:

Δεν έπιασαν οι υπολογισμοί σχετικά με την γέφυρα Οσμάν Γκαζί, οπότε ο λογαριασμός πάει στους πολίτες

88975

H πολυσυζητημένη για τα αστρονομικά της διόδια γέφυρα Οσμάν Γκαζί, ακόμη και κατά το Μπαϊράμι παρά το ότι η δίοδος ήταν δωρεάν, δεν έφθασε στο εγγυημένο νούμερο οχημάτων.

Την ώρα που στην γέφυρα περνάνε 87 χιλιάδες αυτοκίνητα την μέρα, η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί στην εργολήπτρια εταιρία πως θα περνούσαν 135 χιλιάδες αυτοκίνητα. Και το τίμημα θα το πληρώσουν πάλι οι πολίτες.

Από την γέφυρα του Οσμάνγκαζί σε πέντε μέρες πέρασαν 435 χιλιάδες οχήματα. Εντύπωση προκάλεσε ότι η γέφυρα που έχει συζητηθεί πολύ για τα αστρονομικά της διόδια, ακόμη και στην πιο επιβαρυμένη μέρα του Μπαϊραμιού πέρασαν 87 χιλιάδες οχήματα. Στην εργολήπτρια εταιρία για κάθε όχημα κάτω 135 χιλιάδων οχημάτων την μέρα, θα πληρωθεί 3 $.

H γέφυρα αυτή που ενώνει το τμήμα Κωνσταντινούπολης-Ε.Ο. Σμύρνης, Γιάλοβα Αλτίνοβα –Γκεμλίκ Προύσας κατασκευάστηκε με το σύστημα Κατασκεύασε-Λειτούργησε-Παράδωσε. Σύμφωνα με  την 14 ετών διάρκεια της συμφωνίας μεταξύ  της κυβέρνησης και της εταιρίας, το υπουργείο Οικονομικών εγγυάται πως καθημερινά θα περνάνε 135 χιλιάδες αυτοκίνητα με έσοδα 3 δολάρια το όχημα.

Εάν δηλαδή οποιαδήποτε μέρα δεν περάσουν 135 χιλιάδες οχήματα, για κάθε όχημα λιγότερο ο πολίτης πληρώνει 3 δολάρια.   

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ

Ο νομάρχης του Κοτζάελι Χασάν Μπασρί Γκιουζέλογλου στον λογαριασμό του στο τουίτερ δήλωσε πως στο διάστημα από 1-5 Ιουλίου πέρασαν 435.115 οχήματα.  Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Γκιουζέλογλου , στις 1/7 πέρασαν 49.000 οχήματα, στις 2/7 83.000 οχήματα, στις 3/7 83.000, στις 4/7  75.000 και στις 5/7  108.000 οχήματα.

 ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του CHP Αϊκούτ Ερντογντού δήλωσε : ¨Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο αριθμός των οχημάτων που έχει εγγυηθεί το κράτος, θα πληρώνει το υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή το κόστος της γέφυρας θα το πληρώνει στην εταιρία ο κόσμος.  Σε περίπτωση που λόγω των πολύ ακριβών διοδίων δεν χρησιμοποιείται η γέφυρα, την ενδιάμεση χρηματική διαφορά θα την πληρώνει το υπουργείο Οικονομικών. Αυτό γεννά τον κίνδυνο σημαντικής επιβάρυνσης¨

http://www.haberdar.com/ekonomi/osman-gazi-koprusu-nde-hesaplar-tutmadi-fatura-halka-kesilecek-h40258.html?mnst=15355
8/7/2016

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΓΡΙ ΣΤΗΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΝΙΚΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *