Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Καθηγητής στην TV : ¨Να στήσουμε στρατόπεδα αναμόρφωσης – To σώμα τους ανήκει στο κράτος !¨…

0 σχόλια Share:
Spread the love

Ο καθηγητής Μουτταλίπ Κουλτούκ Οζγκιουβέν στο κανάλι AkitTV, προτείνει την μεταφορά των μελών της κοινότητας Γκιουλέν σε στρατόπεδα αναμόρφωσης όπου θα ελέγχεται το μυαλό τους με ψυχολογικές μεθόδους. Ο  Οζγκιουβέν που δηλώνει πως ¨Τα σώματα δεν τους ανήκουν , αλλά ανήκει στο κράτος¨, έχει εκδιωχθεί από πανεπιστήμιο επειδή εκφράστηκε επαινετικά για την σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών.

Kronos – Twitter

Σχ. Μεταξύ άλλων αυτός ο ¨κύριος¨ακούγεται να λέει τα εξής ναζιστικά :

¨Αυτό δεν γίνεται μόνο με αστυνομικές μεθόδους. Πρέπει να ιδρύσουμε στρατόπεδα αναμόρφωσης. Πρέπει να ψηφίσουμε νόμο και αυτούς που είναι μέλη της φέτο αλλά δεν έχουν εμπλακεί σε αδικήματα, η ενεπλάκησαν σε μικρό βαθμό, να τους μεταφέρουμε εκεί. Εκεί πρέπει να εργαστούμε στον τομέα της ψυχολογίας. Για ποιο λόγο; Διότι αυτοί οι άνθρωποι, όσο και να ασχοληθείτε, αυτοί παντρεύτηκαν μεταξύ τους και μεταξύ τους μιλάνε. Και χίλια χρόνια να περάσουν αυτοί πάλι θα κατηγορούν το τουρκικό κράτος.
…..
Το πώς είναι το μυαλό και η καρδιά του καθενός δεν με νοιάζει καθόλου. Εγώ σκεπτόμενος ως κράτος, έκανα μία επένδυση σε αυτούς. Εγώ τους σπούδασα και τους έφτασα ως σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Το σώμα τους δεν ανήκει στους ίδιους. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να με υπηρετούν εμένα. Είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας. Για αυτό δεν μπορώ να ανεχθώ να σηκώνονται αυτοί οι άνθρωποι και να είναι εναντίον μου. Για αυτό και ότι μέθοδος υπάρχει και όχι μόνο με αστυνομία στρατό και δυνάμεις ασφαλείας, πρέπει να την ακολουθήσουμε. Δεν ακολουθήσαμε ψυχολογικές μεθόδους.
……
Στην πατρίδα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιοι άνθρωποι. Αυτοί μεγαλώνουν παιδιά, θα μετακομίσουν αλλού, αυτός ο κίνδυνος δεν έχει τελειώσει…¨

Ωραίες απόψεις έχει ο καθηγητής και τον βγάζουν στο φιλοκυβερνητικό κανάλι. Θα τον ζήλευε κι ο Χίμλερ…

Previous Article

Υπουργός Σοιλού: ” H Ελλάδα βυθίζει βάρκες μεταναστών”

Next Article

Πρόεδρε δεν τον καταργείς τον στρατό… !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *