Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αρχισυντάκτης Γενί Σαφάκ : ¨Εμείς είμαστε οι Σελτζούκοι-αρχίζει η ανερχόμενη εποχή της Τουρκίας¨

No Comments Share:

Σήμερα είναι η μέρα που καταρρέουν τα σχέδια που έκαναν εκείνοι που προσπαθούσαν να συρρικνώσουν την Τουρκία και να την κομματιάσουν.

Σήμερα είναι η μέρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αγωνίζονται στην Αγία Σοφία, φέρνοντας μια υπέροχη ιστορία μέχρι σήμερα και ανακοινώνουν στον κόσμο την πολιτική μας κληρονομιά.

«Εμείς» είμαστε και Οθωμανοί και Βυζαντινοί. Είμαστε οι Σελτζούκοι, είμαστε η Τουρκία.

….

Σήμερα είναι η ημέρα της αλυσίδας των μεγάλων ηγετών που συνεχίζει με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η συνέχεια των μεγάλων κρατών εδραιώνεται με την Τουρκία.… Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έγινε παγκόσμια δύναμη με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης. Η Τουρκία θα κάνει το ίδιο με την Αγία Σοφία.… Η σημασία και ο συμβολισμός της Αγίας Σοφίας που ανοίγει σήμερα ως τζαμί, δεν διαφέρει από την παρουσία μας στη Μεσόγειο, το Αιγαίο, τη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη και τον Περσικό Κόλπο. Συνολικά, αποτελούν τον μεγάλο μας στόχο.

….

Σήμερα είναι μια εξέγερση, μια πρόκληση κατά της κατάρρευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η περίοδος προ-κηδεμονίας του 20ού αιώνα. Σήμερα αλλάζει αυτή η ιστορία στο πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα. Είναι η ανακήρυξη του τέλους της εποχής παλινδρόμησης και εποπτείας και η αρχή της νέας ανερχόμενης εποχής της Τουρκίας.

Αρχισυντάκτης Ιμπραήμ Καραγκιούλ

Yenisafak 24/07/2020

Σχ.: Η Τουρκία ανακοινώνει την επανίδρυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και εμείς περί άλλα τυρβάζουμε.

Previous Article

Η ¨αποκαθήλωση¨ του Κεμάλ επιταχύνεται…

Next Article

Το θράσος κάποιων στην Θράκη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *