Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥΠΟΛΗ !

0 σχόλια Share:

Φάκελος προσφυγής του κόμματος ΑΚΡ: Ψήφισαν στην θέση νεκρών, οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να ανανεωθούνε

Σύμφωνα με κείμενο στην εφημερίδα Τούρκιγιε, ο φάκελος για την προσφυγή που έχει ετοιμάσει το κόμμα ΑΚΡ ζητώντας την επανάληψη των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, έχει φτάσει στο τέλος του. Στον φάκελος αναφέρεται πω εντοπίστηκε πως κάποιοι ψήφισαν στην θέση νεκρών.

…………….

Το κείμενο φέρει την υπογραφή Γιουτζέλ Καγιάογλου και συνεχίζει ως εξής :

¨Μετά από την εντολή ¨Να χρησιμοποιηθούν μέχρι τέλους τα δικαιώματα που παρέχουν οι νόμοι¨ που έδωσε ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, οι νομικοί του ΑΚΡ και ειδικοί σε θέματα εκλογών, εργαζόμενοι υπερωριακά ετοίμασαν ένα φάκελο προσφυγής με τον οποίο ζητάνε την επανάληψη των εκλογών. Το ΑΚΡ φέρεται να εντόπισε το ¨περιορισμένο¨ όπως αναφέρει φαινόμενο στο οποίο κάποιοι να πήγαν και να ψήφισαν στην θέση νεκρών.

Επίσης αναφέρεται πως σε πολλές περιοχές δεν συστήθηκαν νόμιμα οι εφορευτικές επιτροπές, , πως υπάρχουν πρακτικά κενά και χωρίς υπογραφές , πως δεν σχηματίστηκαν σωστά οι εκλογικοί κατάλογοι και ότι αυτούς τους λόγους θα ζητηθεί η επανάληψη των εκλογών.  Οι επιτελείς του ΑΚΡ στην προσφυγή που θα υποβάλλουν θα αναφέρουν ένα-ένα τα αποδεικτικά στοιχεία που έγιναν αιτία και η διαφορά μεταξύ του Μπιναλί Γιλντιρίμ και του Εκρέμ Ιμάμογλου έπεσε κάτω από 14.000 ψήφους

Στον φάκελο της προσφυγής για τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, θα προστεθούν τα στοιχεία από την έρευνα στην περιοχή Μπουγιουκτσεκμετζέ, οι καταθέσεις περί παράνομων εγγραφών ψηφοφόρων στους καταλόγους, οι αναφορές που έχουν συνταχθεί σχετικά με αυτές τις παράνομες εγγραφές, όπως και τα δεδομένα από την  ΕΔΕ που διεξήγαγε το υπουργείο Εσωτερικών.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201904121038733483-ak-partinin-basvuru-dosyasindan-olulerin-yerine-oy-kullanilmis-istanbulda-secimler-yenilenmeli/

12/4/2019

Σχ: Πιο μεγάλοι απατεώνες από τους ¨θρήσκους¨ του ΑΚΡ δεν υπάρχουν… 

Διότι όλα αυτά που καταγγέλλουν και πιθανότατα είναι αλήθεια, οι ίδιοι τα οργάνωσαν !

Διότι ο δήμος ως τώρα ήταν δικός τους, τα δημοτολόγια δικά τους, η αστυνομία και οι δημόσιες υπηρεσίες δικές τους…
Άρα ;

Ποιός φταίει; 

Previous Article

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ. ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ !

Next Article

¨Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤHΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ SU-35¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *