Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ

No Comments Share:

Δηλώσεις σκάνδαλο : Η οδηγός ζωής του ΑΚΡ υπερασπίστηκε τις δολοφονίες γυναικών !

Η Σιμπέλ Ουρεσίν που είναι σύμβουλος στους δήμους του Φάτιχ και του Εγιούπ του ΑΚΡ, και είχε έρθει στην επικαιρότητα με τις δηλώσεις της που υπερασπιζόταν την πολυγαμία, συνεχίζει τις μισογύνικες δηλώσεις της.

Η Σιμπέλ Ουρεσίν που παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη ως ¨οδηγός ζωής των συντηρητικών¨, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Ίκρα, υπερασπίστηκε την βία σε βάρος των γυναικών. Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Βατάν, όταν ρωτήθηκε ¨Για ποιο λόγο φτάνει ένας άντρας να γίνει φονιάς και να σκοτώσει ; Για ποιο λόγο αισθάνεται την ανάγκη να εφαρμόσει βία ;¨, αυτή απάντησε :

¨Σίγουρα επειδή οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα ! Οι γυναίκες απέκτησαν χρήματα και το εγώ τους ανέβηκε πολύ. Ξέρουν πολλά και μιλάνε πολύ, ενώ στην γυναίκα πάει να είναι αφελής και ευγενική. Έτσι είναι στην θρησκεία μας.

Ναι μπορεί να ξέρει πολλά η γυναίκα, αλλά το σωστό δεν είναι να λέει αυτά που ξέρει, πιστεύω πως της πάει πολύ περισσότερο να σωπαίνει. Πραγματικά γνωρίζω τέτοιες νύφες και γυναίκες που εγώ εκνευρίζομαι, το να τρελαθεί ο άντρας τους είναι πολύ φυσιολογικό. Εσύ στα καλά καθούμενα θα με βαρούσες ; Είναι φανερό πως υπάρχει κάποια πρόκληση.

…………..

Γιατί χτυπάνε οι άντρες ; Διότι οι γυναίκες συνεχώς μιλάνε, για αυτό και εγώ πιστεύω πως σε τέτοιες γυναίκες, τους πρέπει το ξύλο.

Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις στις οποίες κάποιος μεθυσμένος ή ψυχολογικά άρρωστος δέρνει την γυναίκα του, αλλά αυτά είναι πολύ σπάνια¨.

Μάλιστα τραβώντας το θέμα ακόμη περισσότερο, η Σιμπέλ Ουρεσίν αναφερόμενη στις δολοφονίες γυναικών δήλωσε πως ¨Μα τι να κάνει ο άνθρωπος, η γυναίκα τον τρέλανε¨.

Haber.sol.org 4/5/2013

Previous Article

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Next Article

ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *