Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπάλληλος νεκροταφείου αποκαλύπτει τα ψέματα της Τουρκίας σχετικά με την επιδημία…

No Comments Share:

Υπάλληλος νεκροταφείου : καθημερινά στην Άγκυρα υπάρχουν 50 θάνατοι οι οποίοι αποκρύπτονται

Υπάλληλος που υπηρετεί στο νεκροταφείο του Ορτάκιοϊ στην Άγκυρα, περιγράφει πως στην Άγκυρα καθημερινά 50 άτομα περίπου πεθαίνουν από τον κορονοϊό.

Δημόσιος υπάλληλος ο οποίος εργάζεται στο νεκροταφείο του Ορτάκιοϊ στην πρωτεύουσα και θέλει το όνομά του να παραμείνει κρυφό, ανέφερε ότι καθημερινά πεθαίνουν περίπου 50 άτομα από τον κορονοϊό και ότι αυτό το νούμερο είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι ήταν στους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Πρόσθεσε πως από την αρχή της επιδημίας στο νεκροταφείο του Ορτάκιοϊ ,έχουν θαφτεί 950 άτομα που πέθαναν από κορονοϊό.

Το νεκροταφείο του ορτάκιοϊ που είχε καθοριστεί από τη Διεύθυνση Υγιεινής ως χώρος ταφής ως αυτών που πεθαίνουν από κορονοιο, πλέον δεν είναι υποχρεωτικό. Πλέον έχουν αρχίσει και γίνονται τέτοια είδους ταφές και σε άλλα νεκροταφεία της πόλης.

……

Mezarlık yetkilisi: Ankara’da her gün yaklaşık 50 can kaybı var, ölümler gizleniyor- Artı Gerçek

Σχ. : Χτες 18/11 ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας ανακοίνωσε πως στο σύνολο της χώρας υπήρχαν 116 νεκροί (!!!) απο κορονοιο.

Όταν μόνο στην Άγκυρα που έχει 5,5 εκ πληθυσμό υπάρχουν 50 θάνατοι τη μέρα από κορονοϊό σε ΕΝΑ από τα νεκροταφεία της, υπολογίστε πόσοι είναι στην πραγματικότητα…

Previous Article

Δημοσκόπηση: ¨Το 80% των Αρμενίων έχουν θετική γνώμη για τη Ρωσία¨

Next Article

Γερμανικό Κοινοβούλιο: Να απαγορευτεί το κίνημα Ülkücü (Γκρίζοι Λύκοι)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *