Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Άγκυρας: ¨Το υπουργείο Υγείας δεν ανακοινώνει τα πραγματικά δεδομένα¨…

No Comments Share:

Ο πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Άγκυρας Μπουλούτ, απάντησε με στοιχεία: “Κανένα από τα δεδομένα δεν είναι σωστό”

Ο πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Άγκυρας Βεντάτ Μπουλούτ δήλωσε: “Τη μέρα που πέθαναν 8 ασθενείς στο Ντιγιαρμπακίρ, πέθαναν 4 στην Άγκυρα 9 στο Ερζερούμ και 7 στην Ούρφα. Και το υπουργείο ανακοίνωσε συνολικό αριθμό θανάτων 17. Κανένα από τα δεδομένα δεν είναι σωστό, στο Μπαϊράμι θα υπάρξει μεγάλη αύξηση στην εικόνα και στα κρούσματα. Δεν φαίνεται δυνατό να ανοίξουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο”

Σύμφωνα με την είδηση του sol.org.tr, η πρόωρη απόφαση επιχειρηματιών του ΑΚΡ για εξομάλυνση, οδήγησε τα πράγματα σε αδιέξοδο. Την ώρα που από πολλές πόλεις της χώρας ανακοινώνεται μεγάλος αριθμός κρουσμάτων, το υπουργείο υγείας με έναν “αυτόματο τρόπο”, συνεχίζει να ανακοινώνει καθημερινά γύρω στα 950 κρούσματα και 20 νέους θανάτους. Βλέποντας το μεγάλο αριθμό κρουσμάτων σε Ερζερούμ Γκαζιάντεπ, Σανλιούρφα, Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, καθίσταται θέμα πως τα ανακοινωθέντα στοιχεία δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, ενώ τα αιτήματα των ιατρικών συλλόγων που συνεχώς προειδοποιούν προς αυτή την κατεύθυνση, αγνοούνται επίμονα.
Ο Βεντάτ Μπουλούτ-πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Άγκυρας, σχολιάζοντας στην εφημερίδα Sol την εικόνα που καταγράφηκε στο Μπαϊράμι , δήλωσε πως “η τελευταία εγκύκλιος τις νομαρχίες στην Άγκυρα συνοψίζει την εικόνα στην οποία έχουμε φτάσει”.

“ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΈΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ”
Ο Μπουλούτ λέει πως είναι σαφές πως μετά το Μπαϊράμι θα υπάρξει μεγάλη αύξηση : “Η εν λόγω εγκύκλιος δείχνει ότι έχουμε περάσει ξανά σε επιφυλακή. Τον Αύγουστο μπορεί να υπάρξουν σκληρά μέτρα, ενώ το Σεπτέμβριο είναι επικίνδυνο να ανοίξουν τα σχολεία και με αυτή την πορεία μπορεί να μην ανοίξουν. Υπάρχει μία πορεία προς τα 3.000 κρούσματα τη μέρα ενώ η απαγόρευση για τα Σαββατοκύριακα μπορεί να επανέλθει”.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο Μπουλούτ σχολιάζοντας τα στοιχεία του υπουργείου που δέχονται κριτική είπε: “Αυτά δεν είναι σωστά, το υπουργείο δεν ανακοινώνει τα πραγματικά δεδομένα. Την μέρα που σε μια νύχτα πέθαναν στο Ντιγιαρμπακιρ 8 άνθρωποι, είχαν πεθανει 4 στην Άγκυρα, 9 στο Ερζερούμ και 7 στην Ούρφα. Και το υπουργείο ανακοινωσε 17 θανάτους. Κανένα από τα δεδομένα δεν είναι σωστό, θα υπάρξει μεγάλη αύξηση στα κρούσματα”.

https://tele1.com.tr/ankara-tabip-odasi-baskani-bulut-rakamlarla-karsilik-verdi-verilerin-hicbiri-dogru-degil-199194/

5/8/2020

 

Previous Article

¨Η Ελλάδα τους εγκατέλειψε στον θάνατο¨ και η Τουρκία τους έσωσε !

Next Article

Τούρκοι αστυνομικοί : ¨Κερδίσαμε τον πόλεμο, τώρα ο πλούτος σας, οι κόρες σας και τα παιδιά σας είναι τα λάφυρά μας¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *