Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μουφτήδες πιέζουν τους ιμάμηδες: “Κάντε δωρεά έστω και με δόσεις ” !

0 σχόλια Share:

Μουφτήδες πιέζουν το προσωπικό τους- “Κάντε δωρεά στην καμπάνια του Ερντογάν”

Δημόσιες υπηρεσίες ασκούν πιέσεις στους εργαζόμενους τους, για να αυξήσουν τη συμμετοχή στην καμπάνια που άρχισε ο Ερντογάν. Μερικοί μουφτήδες έστειλαν μήνυμα στο προσωπικό τους λέγοντας “Στείλτε μας τα καταθετήρια”.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ως τις 1 Απριλίου στην καμπάνια είχαν συγκεντρωθεί 552.529.000 λίρες, ενώ έγινε γνωστό πως κάποιες δημόσιες υπηρεσίες πιέζουν το προσωπικό τους να κάνουν δωρεές.
Σύμφωνα με το κείμενο του Μερτ Μπιλντιρτζιν από την εφ. Μπιργκιουν, πολλοί μουφτήδες έστειλαν μήνυμα στο προσωπικό τους γράφοντας “Οσοι συμμετάσχουν στην καμπάνια να μας στείλουν τα καταθετήρια τους”.
Την ώρα που ακούγονται ειδήσεις πως ιδιωτικές εταιρείες κόβουν από τον μισθό των εργαζομένων για την “Εθνική Καμπάνια Αλληλεγγύης”, η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων έχει επιδοθεί σε έναν διαγωνισμό “Ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη δωρεά”. Κάποιες μουφτειες μάλιστα, καθόρισαν ως κατώτατο όριο τις 250 λίρες και έστειλαν μήνυμα στους εργαζόμενους

“Στείλτε μας τα καταθετήρια σας”
Σε προσωπικό που υπηρετεί σε μουφτεία της Άγκυρας στάλθηκε το εξής μήνυμα “Πολύτιμοι χοτζαδες μας, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο έτσι και το κράτος μας παίρνει κάθε είδους προληπτικά μέτρα στον αγώνα ενάντια στον Covid-19. Στην διαδικασία αυτή της καμπάνιας βοήθειας που άρχισε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας για να ενισχυθούν οικονομικά οι πολίτες που θα έχουν πρόβλημα, εγώ ως μουφτής της επαρχίας, την στήριξα με ένα μου μισθό. Να διασφαλίσουμε πως τα στελέχη της υπηρεσίας μας θα μετάσχουν στην καμπάνια με ένα ποσό τουλάχιστον 250 λιρών”.;

Μάλιστα αναφέρεται πως προσωπικό των μουσείων εξουσιοδοτείται με την συγκέντρωση τον καταθετήριο σχετικά με αυτή την καμπάνια. Κάποιοι μουφτήδες ζητούν από το προσωπικό που έχει κάνει δωρεές να στείλουνε στον αρμόδιο υπάλληλο το καταθετήριο μέσω της εφαρμογής what’s up.
Μάλιστα καθώς ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της φόρεσε από τον καθορισμό της κατώτατης δωρεάς αναπτύχθηκε και ένα άλλο μοντέλο. Σύμφωνα με αυτό όποιο μέλος του προσωπικού δεν θέλει να κάνει σε μία μόνο φορά 250 λίρες δωρεάν του έγινε η πρόταση για δωρεά ανά μήνα με δόσεις.

https://tele1.com.tr/muftulerden-personele-erdoganin-kampanyasina-bagis-yapin-dayatmasi-147905/

3/4/2020

Σχ. : Μία πολύ καλή πρόταση για την εξοικονόμηση χρημάτων έκανε η Μεράλ Ακσενέρ-πρόεδρος του κόμματος ΙΓΙ. Είπε στον Ερντογάν ότι εφόσον υπάρχει οικονομική ανάγκη ας πουλήσει το υπερσύγχρονο προεδρικό αεροσκάφους που αγόρασε πρόσφατα από το Κατάρ… Διότι δεν μπορεί από την μια αν ¨βγάζεις μαντήλι¨ και από την άλλη να ζεις μέσα στην χλίδα…

Previous Article

Εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες στην Σάμο – Βίντεο

Next Article

Πρύτανης: “Όποιος πεθάνει από τον ιό θα έχει ανταμοιβές μάρτυρα”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *