Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Τουρκία δείχνει να πορεύεται σε χιλιάδες νεκρούς

0 σχόλια Share:

H Τουρκία έφτασε στην 4η θέση ! Η εικόνα της μέρα-μέρα σύγκρισης Τουρκίας-Ιταλίας προκαλεί ανησυχία

Σύμφωνα με το Worldometers η Τουρκία με τους 4.117 νέους ασθενείς, έφτασε στην 4η θέση στην παγκόσμια αύξηση των κρουσμάτων, μετά από ΗΠΑ. Αγγλία και Ισπανία. Αν συγκρίνουμε μάλιστα με την Ιταλία όπου υπήρξαν οι περισσότεροι θάνατοι, εμφανίζεται μια ανησυχητική εικόνα με την Τουρκία να έχει διπλάσια ταχύτητα.

Χώρα                     Κρούσματα     Νέα κρούσματα      Θάνατοι      Νέοι θάνατοι      Ασθενείς που ανάρρωσαν

Σύμφωνα με το Worldometers η Τουρκία με τους 4.117 νέους ασθενείς, έφτασε στην 4η θέση στην παγκόσμια αύξηση των κρουσμάτων, μετά από ΗΠΑ. Αγγλία και Ισπανία. Η Ιταλία με τάση μείωσης καθώς παρουσίασε 3.836 νέα κρούσματα, βρίσκεται στην 5η θέση. Στις τελευταίες 24 ώρες στις ΗΠΑ παρουσιάστηκαν 17.668 κρούσματα, στην Αγγλία 5.491, στην Ισπανία 4.748 και στην Τουρκία 4.117.

ΜΕΡΑ-ΜΕΡΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Αρίθμηση ημερών      Κρούσματα               θάνατοι                Κρούσματα             θάνατοι

Στην Ιταλία στις τελευταίες 24 ώρες αυξήθηκαν κατά 542 αυτοί που πέθαναν λόγω του νέου ιού και έφτασαν τους 17.669. Ανησυχία προκαλεί αν συγκρίνουμε μέρα με μέρα τα στοιχεία της Ιταλίας με την Τουρκία.  Αν συγκρίνουμε με τις πρώτες 29 μέρες της Ιταλίας η εικόνα που εμφανίζεται δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρα

Ο Εμράχ Αλτιντίς-καθηγητής βιολογίας στο κολλέγιο της Βοστόνης, εστιάζοντας στην κλιμάκωση των λόγω κορωνοϊού θανάτων σε αυτούς που είναι κάτω των 60 ετών έγραψε τα εξής : ¨Στην Ιταλία στους πρώτους 1625 θανάτους το ποσοστό των κάτω των 60 ήταν 1,7%, στην Ισπανία στους πρώτους 805 θανάτους το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 4,59%, ενώ στην Τουρκία στους πρώτους 356 θανάτους το ποσοστό αυτό ήταν 20%.

……………………

……………………

https://tele1.com.tr/turkiye-dunyada-4uncu-siraya-cikti-turkiye-italya-gun-gun-karsilastirmasinda-tablo-kaygi-verici-149756/4/

9/4/2020

Σχ. Τελικά τα αστεία για το πετιμέζι (που θα γιάτρευε τον ιό) από τον Ερντογάν και  τις απίστευτες σπατάλες του, φαίνεται πως θα τις πληρώσουν πολύ ακριβά οι Τούρκοι πολίτες….

Previous Article

¨Ψόφα¨ (!) είπε ο υποδιευθυντής Κοινωνικών υπηρεσιών Κων/λης σε Ρωμά γυναίκα που δήλωσε πως πεινά

Next Article

Πρώην Αμερικανός αξιωματούχος: ¨40.000 τζιχαντιστές όλοι πέρασαν στην Συρία από την Τουρκία΄…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *