Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρώην διπλωμάτης της Τουρκίας συνελήφθη με 100 κιλά ηρωίνη !

No Comments Share:

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ που ανακλήθηκε από την Άγκυρα από τις Βρυξέλλες όπου ήταν όταν απείλησε εθελοντές συνελήφθη με 100 κιλά ηρωίνης

Ο πρώην ακόλουθος τύπου της Τουρκίας στην πρεσβεία της Άγκυρας στις Βρυξέλλες, συνελήφθη στα στη συνοριακή πύλη του Χαμζάμπεϊλί με την Βουλγαρία, με 100 κιλά ηρωίνη. Και ενώ το υπουργείο Εμπορίου και Τελωνείων, ενημερώνει ακόμη και όταν γίνεται κατάσχεση ενός γραμμαρίου ναρκωτικών,  εντύπωση προκάλεσε ότι έκρυψαν την αστυνομική επιχείρηση από τον τύπο.

Όταν η αστυνομία του Βελγίου εντόπισε ότι από το κτίριο της τουρκικής πρεσβείας o Bεϊσέλ Φιλίζ εκτόξευε απειλές μέσω ψεύτικων λογαριασμών σε εθελοντές του Κινήματος Εθελοντών και κλήθηκε για κατάθεση, αμέσως τον απομάκρυναν από τα καθήκοντά του και τον κάλεσαν πίσω στην Τουρκία.

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ ο οποίος μετά την επιστροφή του στην Τουρκία συνέχισε να δίνει συνεντεύξεις στά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, λέγοντας πως αγωνίστηκε ενάντια στο κίνημα Γκιουλέν, στις 9 Δεκεμβρίου 2020 και ενώ έβγαινε από την Τουρκία προς τη Βουλγαρία η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη συνοριακή πύλη του Χαμζάμπειλί.

Στην έρευνα που έκαναν οι μονάδες του τελωνείου, εντόπισαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του 100 κιλά ηρωίνης πακεταρισμένα.

Η αξία της ηρωίνης είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ υποστήριξε πως τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του αλλά με απόφαση του δικαστηρίου κρατήθηκε και στάλθηκε στη φυλακή. Παρά το ότι η αξία των ναρκωτικών ήταν περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ και συνελήφθη ενώ τα μετέφερε προς την Ευρώπη, το υπουργείο Εμπορίου και τελωνείων το απέκρυψε.

Την εξεύρεση της ηρωίνης και την προφυλάκιση του πατέρα του, την επιβεβαίωσε ο Φατίχ Φιλίζ-γιος του Βεϊσέλ Φιλίζ.

…..

Hizmet gönüllülerini tehdit edince Ankara’nın Brüksel’den geri çağırdığı Veysel Filiz, 100 kilo eroinle yakalandı – Tr724

21/12/2020

Σχ. : Nα προσθέσουμε πως σχετικά με την υπόθεση αυτή τουρκικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση απαγορεύσεις δημοσιεύσεων. Η ιστοσελίδα από την οποία κάναμε τη μετάφραση φυσικά και δεν έχει έδρα την Τουρκία.

Previous Article

Δένδιας προς Μεβλούτ: ¨Γίνετε περισσότερο Ευρωπαίοι και λιγότερο νεο-οθωμανοί¨…

Next Article

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του γραμματέα του προξενείου

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *