Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O υπουργός παρεμπόδισε ανθρωπιστική βοήθεια ….

No Comments Share:

HDP: Η βοήθεια για τους σεισμοπαθείς εμποδίστηκε από τον Σοϊλού

Μετά από την παρεμπόδιση της βοήθειας που έστειλε ο δήμος Εργκάνι στο Ελάζιγκ, σε ανακοίνωση που έκανε το κόμμα HDP, αναφέρεται πως την εντολή για την παρεμπόδιση την έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Μετά από την επιστροφή πίσω των φορτηγών με βοήθεια που είχε στείλει ο δήμος Εργκάνι για τους σεισμοπαθείς του Ελάζιγκ, το κόμμα HDP αντιδρώντας σε αυτό, ανέφερε πως υπεύθυνος για την παρεμπόδιση αυτή είναι ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. Σε γραπτή ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος HDP σχετικά με την επιστροφή τν φορτηγών από την νομαρχία του Ελάζιγκ αναφέρεται πως ¨Ο υπουργός Εσωτερικών ο οποίος πριν ακόμη βγουν οι πολίτες από τα ερείπια εκτοξεύει απειλές εναντίον τους, τώρα παρεμποδίζει και να φτάσει η βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη¨.

…………….

https://www.artigercek.com/haberler/hdp-deprem-yardimlarini-bakan-soylu-engelliyor

26/1/2020

Σχ: Είναι τραγικό αλλά αληθινό. Αυτός ο θλιβερός υπάλληλος του Ερντογάν παρεμποδίζει ανθρωπιστική βοήθεια για να μην ακουστεί πως κάποια στελέχη του κουρδικού HDP έκαναν κάτι καλό !

Να προσθέσουμε μια ακόμη καταγγελία που ακούστηκε χτες σε τουρκικά ΜΜΕ. Γυναίκα η οποία βρισκόταν μέσα στα χαλάσματα στο Ελάζιγκ, οι διασώστες μπορούσαν να την βγάλουν λίγο νωρίτερα, αλλά με εντολή την άφησαν στο περίμενε επί μισή ώρα για να συμπέσει η έξοδος της εκεί με τον ερχομό του Ερντογάν ! Δηλαδή διακινδύνευσαν την ζωή ενός ανθρώπου για τις ανάγκες της προπαγάνδας του αρχηγού που ¨έπρεπε¨ να φωτογραφηθεί κοντά της….

Previous Article

Σχόλια σε φωτογραφίες

Next Article

LNA : Η Τουρκια στέλνει τρομοκράτες της Ελ Νουσρα στην Λιβύη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *