Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΥ

No Comments Share:

Φρίκη στην Σμύρνη !  Αστυνομικός σκότωσε τον προεδρο της τοπικής νεολαίας του ΑΚΡ, ο οποιος τον είχε κατηγορήσει ως μέλος της FETO

24
Ο τοποθετημένος στο κρατικό νοσοκομείο του Αλίαγα –Σμύρνης, αστυνομικός Ε.Κ. πυροβόλησε τον σεκιουριτά Γιαλτσίν Τσακάρ που εργαζόταν στο ίδιο νοσοκομείο και ο οποίος φέρεται να τον είχε κατηγορήσει πως είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Γκιουλέν (FETO). Ο Τσσακάρ που ήταν ταυτόχρονα και επικεφαλή της νεολαίας του ΑΚΡ στο Σακράν, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.
Ο υπηρετών στο κρατικό νοσοκομείο του Αλιαγα αστυνομικός Ε.Κ. , σήμερα μετά το μεσημέρι κάλεσε στο γραφείο του τον 35 ετών σεκιούριτι του ίδιου νοσοκομείου Γιαλτσίν Τσακάρ. Μεταξύ του αστυνομικού ξέσασε καβγάς διότι ο Τσακάρ κατηγορούσε τον αστυνομικό πως ήταν μέλος της FETO.  Πάνω στον καβγά, ο Ε.Κ. έβγαλε το υπηρεσιακό πιστόλι που έφερε και πυροβόλησε τον Τσακάρ από κοντινή απόσταση 6 φορές.

Αστυνομικοί και υπάλληλοι του νοσοκομείου,  ακούγοντας τους πυροβολισμούς μπήκαν στο δωμάτιο και βρήκαν τον Τσακάρ αιμόφυρτο. Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Ερευνητικό-Εκπαιδευτικό Νοσοκομείο του Τσίγλι. Του άρχισαν θεραπεία, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν διασώθηκε.
Μετά από το περιστατικό ο Ε.Κ. παραδόθηκε στους συναδέλφους του , ενώ άρχισε έρευνα σχετικά με το έγκλημα.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/599876/izmir_de_dehset__Polis__kendisini_FETO_culukle_suclayan_AKP_li_Genclik_Kollari_Baskani_ni_oldurdu.html

13/9/2016

Σχ : Προφανώς αυτά είναι τα αποτελέσματα αυτού του φασιστικού μακαρθισμού που έχει στήσει στην Τουρκία ο Ερντογάν. 

Previous Article

BOΗΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ISIS

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *