Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μνημείο για την 15η Ιουλίου με τον Ερντογάν να σταματάει το τάνκ !!

No Comments Share:

Μνημείο για την 15η Ιουλίου με τον Ερντογάν να σταματάει το τάνκ

Τα εγκαίνια του μνημείου θα γίνουν μετά από το δημοψήφισμα

Ο δήμος της Χαρράν του νομού Σανλιούρφας, για να μην ξεχαστούν αυτά που έγιναν την νύχτα της απόπειρας πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, έστησε μνημείο στην είσοδο της πόλης.

Στο μνημείο υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάνω στο άρμα και ανοίγουν την τουρκική σημαία, όπως και άγαλμα του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν.Ο Ερντογάν στο μνημείο στέκεται μπροστά στο άρμα και με το δεξί του χέρι στην κάνη του άρματος κάνει το σήμα του στοπ.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Kritik, ο δήμος Χαρράν θα κάνει τα εγκαίνια του μνημείου (που κατασκεύασε για να μην ξεχαστεί η 15η Ιουλίου) μετά από το δημοψήφισμα.

Ο δήμαρχος του Χαρράν Μεχμέτ Οζγιαβούζ, δήλωσε: ¨Την βραδιά της 15/7 ο τουρκικό έθνος έδωσε έναν 2ο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και πέτυχε έναν μύθο που δεν θα σβήσει από την μνήμη για πολλά χρόνια. Εμείς με αυτό το μνημείο θελήσαμε να αποθανατίσουμε τον μύθο αυτό που κατέγραψε το έθνος μας. Το μνημείο αυτό στην είσοδο της πόλης, δεν θα αφήνει αυτούς που φεύγουν και έρχονται στην πόλη να ξεχάσουν εκείνη την νύχτα.¨

http://m.t24.com.tr/haber/harranda-tanki-durduran-erdoganli-15-temmuz-aniti,399127

14/4/2017

Previous Article

¨O Έλληνας πλησίασε στην Σμυρνη στα 3,5 μίλια!…¨

Next Article

NEKΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *