Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπηρεσιακές πιέσεις σε εκπαιδευτικούς για να μετάσχουν στην ¨εθελοντική καμπάνια¨του Ερντογάν…

0 σχόλια Share:

Πίεση για ¨δωρεές¨ στους εκπαιδευτικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες που μάθαμε, ζητείται από τους εκπαιδευτικούς να παραδώσουν στους διευθυντές των σχολείων τα ποσά με τα οποία θα μετάσχουν στην καμπάνια.

…………..

Σχετικά με το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το συνδικάτο Eğitim-İş. Η ανακοίνωση έχει τίτλο ¨Η επιβολή της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην ¨εθελοντική καμπάνια¨ του ΠτΔ χρησιμοποιείται ως όχημα εκφοβισμού¨. Και σε αυτήν αναφέρεται πως διαμέσου των διευθυντών ζητείται από τους εκπαιδευτικούς να κάνουν δωρεές.

¨Μια αξιολύπητη εικόνα άρχισε να διαμορφώνεται μετά από την προσωπική έναρξη της καμπάνιας από το ΠτΔ. Διευθυντές σχολείων σε ομάδες WhatsApp επιβάλλουν σε εκπαιδευτικούς να μετάσχουν στην καμπάνια και να παραδώσουν στους ίδιους τις εισπράξεις που θα συγκεντρώσουν.

Δυστυχώς αρκετές σχετικές εικόνες κινητών και πληροφορίες που δεχθήκαμε, επιβεβαίωσαν  αυτόν τον εκφοβισμό. Το γεγονός πως οι διευθυντές των σχολείων ενημέρωσαν τους υποχρεωθέντες να μετάσχουν εκπαιδευτικούς, πως θα στείλουν τις δωρεές τους στις Διευθύνσεις Εθνικής Παιδείας, αποκάλυψε πως οι διευθυντές διαμέσου των δωρεών των εκπαιδευτικών θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πόντους, όπως και ότι με την επιβολή αυτής της καμπάνιας, οι εκπαιδευτικοί θα φακελωθούν πολιτικά¨.

 https://ilerihaber.org/icerik/ogretmenlere-bagis-baskisi-111185.html

31/3/2020

Previous Article

Βοήθεια σε υλικά υγείας από την Τουρκία προς Ιταλία και Ισπανία

Next Article

Αρχηγός ναυτικού του Χαφτάρ : ¨Θα χτυπήσουμε όποιο τουρκικό πολεμικό πλοίο προσεγγίσει την Λιβύη¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *