Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΜΑΖΙ…

No Comments Share:

Θεώρησαν πολύ το να δώσουν στην μάνα του Ελβάν τον διπλανό τάφο

fft81_mf2419250

Η Γκιουλσούμ Ελβάν – μητέρα του Μπερκίν Ελβάν θέλησε να αγοράσει για τον εαυτό της τον διπλανό τάφο από αυτόν του γιού της. Αλλά ο δήμος Κωνσταντινούπολης δεν της πούλησε τον τάφο.

Ο Μπερκίν Ελβάν κατά την διάρκεια των γεγονότων του πάρκου Γκεζί είχε βγει από το σπίτι του στο Οκμεϊντανί για να πάρει ψωμί, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από δακρυγόνο που έριξε αστυνομικός. Μετά από 269 μέρες που έμεινε σε κώμα, πέθανε. Ο Ελβάν θάφτηκε στο νεκροταφείο Φερίκιοϊ στις 12/3/2013. Η μητέρα του Η Γκιουλσούμ Ελβάν θέλησε να αγοράσει τον κενό τάφο που βρισκόταν δίπλα στο μνήμα του γιού της. Το αίτημα αυτό που υποβλήθηκε μέσω βουλευτών του CHP δεν έγινε αποδεκτό. Ο κενός τάφος δεν πουλήθηκε στην οικογένεια Ελβάν.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Ελβάν, ο Σαμί Ελβάν, ο οποίος ανέφερε πως ¨Ο τάφος δίπλα στον Μπερκίν ήταν κενός. Εμείς μέσω βουλευτών ζητήσαμε τον τίτλο του διπλανού τάφου. Θελήσαμε ο τάφος μας να βρίσκεται δίπλα σε αυτόν του παιδιού μας. Αλλά δύο μήνες τώρα, δεν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα¨.

…………

Εφ. Ραντικάλ  11/9/2014

Σχ : Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης είναι μέλος του ΑΚΡ….

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *