Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ SAADET…

No Comments Share:

Σκοτώθηκαν δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι του κόμματος Saadet στο Ποτουργκέ

Στο Ποτουργκέ της Μαλάτιας δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας πυροβολήθηκαν από πιστόλι και σκοτώθηκαν. Το κόμμα Saadet ανακοίνωσε πως οι εκλογικοί του αντιπρόσωποι σκοτώθηκαν επειδή διαμαρτυρήθηκαν για το ότι οι ψηφοφόροι υποχρεώνονταν να ψηφίσουν στα φανερά.

Σε εκλογικό κέντρο στην συνοικία Μπολουνμέζ ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο ομάδες. Σύντομα η λογομαχία μετατράπηκε σε καβγά και βγήκαν όπλα. Στην διάρκεια του καβγά οι Χασάν Ακτάς και Ιλιάς Ακτάς πυροβολήθηκαν και πέθαναν. Το άτομο που τους πυροβόλησε συνελήφθη. Ακόμη δεν έχει γίνει ανακοίνωση για το αίτιο του καβγά.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έλαβαν αυστηρά μέτρα  πέριξ του σχολείου, για να μην εξελιχθεί άλλο το περιστατικό.

Σχετικά με το περιστατικό έχουν συλληφθεί δύο συγγενείς του Μικαίλ Σουλούκ-υποψηφίου δημάρχου Πουτουργκέ του κόμματος ΑΚΡ.

Σε δήλωση που έκανε σχετικά με το περιστατικό ο Τεμέλ Καραμολλάογλου-Γενικός Πρόεδρος του Saadet, είπε : ¨ Στο Πουτουργκέ της Μαλάτιας ένας εκλογικός μας αντιπρόσωπος και ένας παρατηρητής του κόμματος μας, σκοτώθηκαν μετά από επίθεση από τον ανιψιό του υποψηφίου του ΑΚΡ. Το περιστατικό δεν είναι μια απλή εχθρότητα, έγινε προσπάθεια να γίνει φανερή ψηφοφορία και όταν οι εκπρόσωποι μας διαμαρτυρήθηκαν, τους δολοφόνησαν¨.

Pötürge’de iki Saadetli sandık görevlisi öldürüldü: ‘Açık oy’a itiraz etmişler

31/3/2019

Previous Article

ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Next Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΚΕΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *