Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αντιπρόεδρος του ΑΚΡ Κουρτoυλμούς : Η Κωνσταντινούπολη είναι το δικαίωμα που κατέκτησε ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής

1 Comment Share:

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Νούμαν Κουρτουλούς αναφερόμενος στη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Trump που είπε πως “Mετά από 52 χρόνια ήρθε ο χρόνος να αναγνωρίσουν Οι ΗΠΑ την κυριαρχία του Ισραήλ στα υψώματα του Γκολάν” αντέδρασε λέγοντας : ¨Περισσότερο από το επίθετο πρόεδρος του πάει το εκπρόσωπος του Ισραήλ διότι φέρεται σαν εκπρόσωπος του Ισραήλ”

……… Ο κύριος Τραμπ οπότε του έρχεται γράφει ένα tweet και νομίζει πως με αυτά τα tweet θα κυβερνήσει τον κόσμο. Ο κόσμος όμως δεν είναι ένας χώρος που μπορεί να κυβερνηθεί με τα tweet που έρχονται στο κεφάλι του Τραμπ και τα γράφει,  αυτό πρέπει κάποτε να το μάθει” .

……… ………

Το περιστατικό στην Νέα Ζηλανδία δεν είναι κάτι συνηθισμένο το οποίο έκανε κάποιος με ρατσιστικές ιδέες στο μυαλό του. Όλοι οι πολιτικοί του κόσμου μουσουλμάνοι και χριστιανοί όπως και άλλοι άλλων θρησκειών είναι υποχρεωμένοι να κάτσουν και να σκεφτούν. Ιδιαίτερα τα τελευταία 20 25 χρόνια υπάρχει ένα νέο ρεύμα που δηλητηριάζει την παγκόσμια πολιτική με ξενοφοβία, ισλαμοφοβία, μίσος για τους μετ;ανάστες και με  απτή πλέον έχθρα έναντι της Τουρκίας. Ένα τέρας σκότωσε 50 ανθρώπους. αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Πρέπει πίσω από αυτό να δούμε καλά την ιδεολογία . Όλος ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να πάρει μέτρα ενάντια σε αυτό. Αν δούμε τις φράσεις που έγραψε ο άνθρωπος αυτός πάνω στο όπλο και τα σύμβολα που έχει,  όλα τα σύμβολα βλέποντας τα, κραυγάζουν για την φασιστική και σταυροφόρικη του νοοτροπία. Είναι ένα περιτατικό το οποίο τείνει να πυροδοτήσει συγκρούσεις μουσουλμάνων και χριστιανών. Δεν μπορεί να είναι κάτι το οποίο ένας άνθρωπος μία φορά το σκέφτηκε. Είναι ένα αποτέλεσμα μιας άκρως φασιστικής και επιθετικής ιδεολογίας.

Πάντως να ξέρουν αυτό καλά: Η Κωνσταντινούπολη είναι το δικαίωμα που κατέκτησε ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής, είναι η πατρίδα του έθνους των Τούρκων μουσουλμάνων μας, είναι ένα μέρος που αιώνια θα μείνει στα χέρια του μουσουλμανικού μας έθνους. Εμείς χτες υπήρχαμε στην Ασία, υπήρχαμε και στην Ευρώπη. Και σήμερα και αύριο θα υπάρχουμε στην Ευρώπη, αιώνια θα υπάρχουμε στην Ευρώπη. Τα εδάφη της Ανατολίας και της Θράκης είναι η πατρίδα μας, εδώ δεν ανεχόμαστε κανείς ούτε βλέψεις να έχει ούτε λόγια να μας λέει. Υπό αυτή την όπως έγινε στο παρελθόν, έτσι και σήμερα θα σπάσουμε τα χέρια που θα απλωθούν σε αυτή την πατρίδα. Στις επιθέσεις αυτές ποου γίνονται κατά της Τουρκίας, απαντάμε με κάθε τρόπο. ¨

΄……………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903251038397584-kurtulmus-trump-israil-sozcusu-gibi-davraniyor/

25/3/2019

Previous Article

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    alex.triadis1974@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *