Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΕΜΑ….

0 σχόλια Share:

Δήλωση από τον Νταβούτογλου σχετικά με τα φορτηγά της ΜΙΤ : Κανέναν δεν αφορά το τι είχαν μέσα

maxresdefault_28

Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου μετέχοντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως ¨Το τι είχαν μέσα τους τα φορτηγά της ΜΙΤ δεν αφορά κανέναν¨.

Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου αναφέρθηκε στα φορτηγά της ΜΙΤ τα οποία είχε σταματήσει τον Ιανουάριο του 2014 η στρατοχωροφυλακή και για τα οποία η κυβέρνηση έλεγε τότε πως μετέφεραν ¨ανθρωπιστική βοήθεια¨.

Τις προηγούμενες μέρες μετά από την προφυλάκιση των εισαγγελέων που είχαν σταματήσει τότε τα TIR, η εφημερίδα Τζουμχουριέτ αποκάλυψε βίντεο με το οποίο απέδειξε πως τα φορτηγά εκείνα μετέφεραν όπλα. Μιλώντας σχετικά με το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου είπε : ¨ Το τι είχαν μέσα τους τα φορτηγά της ΜΙΤ δεν αφορά κανέναν. Ναι τότε υπήρχαν σοβαρές συρράξεις στην Συρία και βοηθήσαμε τους Τουρκμένους¨.

…………….
…………….
Haber.sol.org  31/5/2015

Σχ : Στην αρχή είπαν πως τα φορτηγά μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια, τώρα έμμεσα  λένε πως μετέφεραν όπλα αλλά πως ήταν για τους Τουρκμένους. Η πικρή αλήθεια όμως για αυτούς είναι πως μετέφεραν και ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ και σήμερα όπλα στους κατσαπλιάδες ισλαμιστές της ISIS. Όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια των ¨προβάτων¨…. 

Previous Article

NA H AITIA TΩΝ ΚΑΚΩΝ !

Next Article

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *