Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Θαύμασε το CNN το σύστημα υγείας της Τουρκίας !

0 σχόλια Share:

To CNN International ήρθε στην Κωνσταντινούπολη, έδειξε τις εργασίες ιχνηλάτησης της Τουρκίας σαν παράδειγμα στον κόσμο

Το αμερικανικό ΜΜΕ  CNN International, εξέτασε τις εργασίες ιχνηλάτησης που κάνει η Τουρκία. Το CNN International, που παλιότερα είχε αναδείξει την επιτυχία του συστήματος υγείας της Τουρκίας, αυτή την φορά πρόβαλε σαν υπόδειγμα σε όλο τον κόσμο το σύστημα παρακολούθησης κρουσμάτων .

Η ομάδα του CNN International, ήρθε στην Κωνσταντινούπολη κι έκανε εργασία για το σύστημα υγείας της Τουρκίας. Η Τουρκία που είναι υπόδειγμα σε όλο τον κόσμο στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, προκάλεσε εντύπωση με το σύστημα ιχνηλάτησης που διαθέτει.

Το CNN πρόβαλλε ως παράδειγμα την Τουρκία

Το διάσημο αμερικανικό CNN International, ενημερώθηκε σχετικά με την μέθοδο ιχνηλάτησης που ονομάζεται σύστημα παρακολούθησης κρουσμάτων. Η ομάδα του CNN International, ερευνώντας την επιτυχία της Τουρκίας στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, εξέτασε και τις εργασίες ιχνηλάτησης.

Το CNN International περιέγραψε το πώς θαύμασε στην Κωνσταντινούπολη το πως παρακολουθούν τα κρούσματα και το περιβάλλον τους.

…………

Στην ανακοίνωση που έγινε από την Διεύθυνση Υγείας Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται πως ¨Ο αγώνας μας υπόδειγμα στον κόσμο. Το ειδησεογραφικό κανάλι CNN International που εκπέμπει σε 212 χώρες και σε φτάνει σε περισσότερους από 1,5 δις ανθρώπους, κατέγραψε επιτόπου τις εργασίες ιχνηλάτησης που διεξάγονται με επιτυχία από την Διεύθυνση Υγείας Κωνσταντινούπολης και τις κοινοποίησε σε όλο τον κόσμο¨.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cnn-international-istanbula-geldi-turkiyenin-filyasyon-calismasini-dunyaya-ornek-gosterdi-1219191.html

5/5/2020

Σχ: Άραγε το CNN τζάμπα ήρθε στην Τουρκία, ή είχε κάποιο ¨έξτρα¨ κίνητρο ; ….

Γιατί τέτοια ρεπορτάζ ¨βρωμάνε¨ λίγο…

Το αστείο είναι πως η συγκεκριμένη φυλλάδα του Ερντογάν που τα γράφει, συνήθως μιλώντας για τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα αναφέρει ως ¨όργανα των σιωνιστών¨… Άραγε τώρα άλλαξε γνώμη;

Previous Article

Πρόσωπα φυλακισμένων δημοσιογράφων στις φυλακές του Ταγίπ…

Next Article

Ερντογάν: Πραξικοπηματίας ο Χαφτάρ, μπορεί να κάνουμε νέα βήματα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *