Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ε μα, τον πνίγει το δίκιο του….

No Comments Share:

Ανακοίνωση από τον Μπιναλι Γιλντιρίμ σχετικά με την απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου (YSK) για την Κωνσταντινούπολη:”Ο ένας στους τρεις δεν τηρεί τις προϋποθέσεις”

Ο υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος ΑΚΡ για την Κωνσταντινούπολη Μπιναλί Γιλντιρίμ σε δήλωσή του σχετικά με την απόφαση για επανάληψη των εκλογών, είπε: “Οι υπεύθυνοι της κάλπης εγγράφονται από τις δημοτικές επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Από αυτούς ο ένας στους τρεις δεν είναι καν υπάλληλος.

……

Σε σύντομη δήλωσή που έκανε εδώ ο Γιλντιρίμ είπε: ” Ποια ήταν η διαφορά που ανακοίνωσαν μετά από τις εκλογές; 29.405. ¨Οταν εμείς υποβάλαμε ένσταση και μετρήθηκε μόνο το 10% των καλπών, η διαφορά έπεσε στις 13.729. Περίπου 16.000 ψήφοι είχαν κλαπεί. Εάν είχαν καταμετρηθεί ξανά όλες οι κάλπες τότε υποθέστε εσείς το αποτέλεσμα. Απομένουν 7,5 εκατομμύρια ψήφοι. Μετρήθηκαν λιγότεροι από ένα εκατομμύριο, μετρήθηκαν 850 χιλιάδες. Συνολικά ψήφισαν πάνω από 8,5 εκατομμύρια. Το 90% δεν μετρήθηκε ξανά. Αν εμείς στο 10% κερδίσαμε 16.000 ψήφους τότε μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το τι θα γινόταν στο 90%. Αυτό από μόνο του δείχνει πως σε αυτές τις εκλογές έγινε νοθεία, δυστυχώς ψήφοι καταγράφηκαν στην αντίπαλη πλευρά και έτσι φτάσαμε στην ακύρωση .

ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΛΠΩΝ

Ένα άλλο θέμα, εγγράφονται αρμόδιοι καρπών από την τράπεζα Is Bankasi και από τις δημοτικές επιχειρήσεις. Μα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο νόμο αναφέρεται καθαρά πως πρέπει να είναι κρατικοί υπάλληλοι. Παρόλα αυτά όμως εγγράφονται. Μάλιστα εγγράφονται και αρμόδιοι εκτός Κωνσταντινούπολης. Εγγράφονται οι αρμόδιοι από άλλους νομούς. Μα καλά Εδώ δεν έχει ανθρώπους δεν έχει υπαλλήλους ; Από όλα έχει. Έτσι έγιναν περίπου 19.000 διορισμοί. Συνολικά δηλαδή στις κάλπες υπάρχουν δύο εκατομμύρια υπάλληλοι, ο ένας πρόεδρος ο άλλος υπάλληλος. Ο ένας στους τρεις εξ αυτών δεν είναι καν υπάλληλος.

https://www.sondakika.com/haber/haber-binali-yildirim-dan-ysk-nin-istanbul-karariyla-12028859/
8/5/2019
Σχ: Ο “δούλος” του Ταγίπ Ερντογάν έχει το θράσος να μιλάει κιόλας.
Μα ακόμα και αν ισχύουν όλα αυτά που λέει, τις εκλογές ποιος τις οργάνωσε;
Ποιος τους διόρισε όλους αυτούς;
Ο δήμος Κωνσταντινούπολης που ήταν υπό την διοίκηση τους !
Previous Article

Πάντα λίγοι ήμασταν, αλλά….

Next Article

Ο ¨κόκκινος¨ συνεργάτης του υποψήφιου δημάρχου Κομοτηνής…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *