Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΕΦΕΥΓΕΙ ….ΛΙΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΣΛΑΝ !

No Comments Share:

Ο Ζεγίντ Ασλάν και παλιότερα είχε βρίσει

22491091

Καβγάς ξέσπασε κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό ανάμεσα στον επικεφαλή της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP Μουχαρρέμ Ιντζέ και τον βουλευτή Τοκάτης του ΑΚΡ Ζεγίντ Ασλάν. Ο Ασλάν απευθυνόμενος στον Ιντζέ του είπε ¨να σου γ….τον κ…¨. Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό με βρισιές από τον Ασλάν. Παλιότερα απευθυνόμενος στον Καμέρ Γκεντς του CHΡ του είχε πει ¨Να σου γ… την μάνα¨. Αντιδράσεις επίσης είχε προκαλέσει όταν απευθυνόμενος σε γυναίκες δημοσιογράφους στην βουλή είχε πει ¨Και εγώ αν φωτογραφίσω ανάμεσα στα πόδια σας…¨

Ο βουλευτής Τοκάτης του ΑΚΡ Ζεγίντ Ασλάν είχε έρθει στην επικαιρότητα και παλιότερα με τις βρισιές του.

Είχε συγκεντρώσει πολλές αντιδράσεις με τις βαριές βρισιές που εξέφρασε όταν απευθυνόμενος μέσα στην βουλή στον βουλευτή του CHP Καμέρ Γκέντς του είχε πει ¨Θα στον βάλω στο μ… σου. Παλιάτσε, άθλιε σκύλε. Πουτάνας γιέ ! Πουλημένε σκύλε ! Άθλιε ! Να σου γ… την μάνα ! ¨

Ο Ασλάν μετά από το περιστατικό ζήτησε συγγνώμη από την βουλή, από τον λαό και από όλες τις γυναίκες και είχε δηλώσει πως ¨Εάν υπέστη βλάβη το κόμμα μου θα πράξω τα δέοντα¨.

22489763

Μετά από τις βρισιές προς τον Γκεντς βγήκε ποινή καταγγελίας του Ασλάν από την βουλή. Κάποιοι υπουργοί και βουλευτές του ΑΚΡ που αντέδρασαν μετέφεραν το θέμα στο πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος με αίτημα προσωρινής διαγραφής, αλλά το κόμμα δεν εξέδωσε καμμία ποινή.

¨ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΩΣΩ ;¨

Ο Ζεγίντ Ασλάν και αργότερα είχε εκφραστεί με ανείπωτες λέξεις κατά γυναικών δημοσιογράφων στην βουλή.

Ο Ασλάν εκνευρίστηκε πολύ όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του που τον έδειχναν να κοιμάται σε μια από τις πολυθρόνες στην αυλή της βουλής κατά τις βραδινές εργασίες της βουλής και απευθυνόμενος σε γυναίκες δημοσιογράφους είχε πει : ¨Εσάς δεν πρέπει να σας βάζουν εδώ. Και πέρσι τα ίδια κάνατε. Σε άλλη περίοδο ξανά δεν θα μπορέσετε να μπείτε εδώ. Θα κάνω ότι μπορώ για να μην μπαίνουν εδώ δημοσιογράφοι. Πιστεύετε ότι αυτό που κάνατε είναι δημοσιογραφία ; Και εμείς άνθρωποι είμαστε και κουραζόμαστε. Και αν εγώ σας φωτογραφίσω ανάμεσα στα πόδια σας και το τυπώσω λέγοντας πως αυτό είναι κάτι το φυσικό ;…Ανήθικος γίνομαι ε ; Αλλά αυτή είναι η δημοσιογραφία σας ¨.

Μετά από όλα αυτά ο Ασλάν είχε δηλώσει πως είχε κάνει μαθήματα ελέγχου θυμού.

………….

Εφ. Χουριέτ 12/12/2013

 

Previous Article

MIA ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Next Article

O AΡΙΝΤΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *