Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ: ¨ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨!

0 σχόλια Share:

Αρχισυντάκτης της Γενί Σαφάκ : Στις 31 Μαρτίου διαμέσου των εκλογών έγινε πραξικόπημα στην Τουρκία

Ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ –αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενί Σαφάκ σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα έγραψε πως ¨: Στις 31 Μαρτίου έγινε πραξικόπημα στην Τουρκία. Έγινε πραξικόπημα στην Τουρκία. Διαμέσου των εκλογών, διαμέσου των καλπών έγινε πραξικόπημα¨. Ο Καραγκιούλ εκφράζει την άποψη πως οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να ξαναγίνουν.

Ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ- αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενί Σαφάκ, σχολίασε ως εξής τα εκλογικά αποτελέσματα :

Ο Καραγκιούλ σε κείμενο το με τίτλο :¨ Στις 31 Μαρτίου διαμέσου των εκλογών έγινε πραξικόπημα στην Τουρκία. Σε ένα σχέδιο για την Κωνσταντινούπολη χρησιμοποιήθηκαν τα μέλη της FETO. Έκαναν το πρώτο τους βήμα μετά από την 15η Ιουλίου. Αν είναι έτσι όμως οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να ξαναγίνουν¨ και συνεχίζει γράφοντας :

…………….

Διαμέσου των καλπών έγινε μια πολύ σοβαρή επιχείρηση. Σιωπηλά, χωρίς κανέναν θόρυβο και χωρίς να το προσέξει κανείς έγινε προσπάθεια, ή μάλλον πραγματοποιήθηκε ένα εκλογικό πραξικόπημα.

Το θέμα δεν είναι οι εκλογές. Ούτε τα λάθη που έγιναν στα ψηφοδέλτια, ούτε τα λάθη στην καταμέτρηση

………..

Ούτε το θέμα είναι να περάσει ο δήμος Κωνσταντινούπολης από το ΑΚΡ στο CHΡ.

Είναι φανερή πλέον μια ακόμη πιο βαθιά και ανησυχητική κατάσταση . Υπάρχει ένα ειδικό σχέδιο για την Κωνσταντινούπολη που εφαρμόστηκε και αφορά πολύ πιο πέρα από την αλλαγή του δημάρχου. Είναι το πρώτο βήμα ενός σχεδίου για την Τουρκία που έγινε μέσω Κωνσταντινούπολης. Αν αυτό το θέμα δεν επιλυθεί και δεν αποκαλυφθεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι για την Τουρκία. Αυτό σημειώστε το κάπου.

Υπάρχει μια υπνηλία, αναισθησία και απροσεξία σαν αυτές που υπήρχαν πριν από την περίοδο του πάρκου Γκεζί και πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Όχι, μην δέχεστε έτσι αυτήν την κατάσταση.

…………..

Τώρα μιλάμε για την Κωνσταντινούπολη αλλά τα ίχνη αυτής της επέμβασης θα τα δούμε και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Τουρκίας. Το λέω ανοιχτά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα θέμα εθνικής ασφάλειας.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ

1)    Όλες οι κάλπες στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να μετρηθούν ξανά, αν χρειάζεται να γίνουν ξανά εκλογές. Η πιο καθαρή δουλειά είναι να επαναληφθούν οι εκλογές.

2)    Σε αυτό τον λεπτομερή σχεδιασμό δεν θα άφηναν φυσικά εκτός του Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (ΥSK), θα σχεδίασαν να μην μπορεί να γίνει κάποια διαλεύκανση διαμέσου του YSK. Αυτοί που έκαναν τόσο λεπτομερή σχεδιασμό, φυσικά και το είχαν σκεφτεί και είχαν κάνει ανάλογα τα σχέδια τους.

3)    Πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και αυτή να γίνει αντιληπτή ως θέμα ασφάλειας. Να αποκαλυφθεί πόσοι εξ αυτών είναι FETO ή ΠΚΚ.

……………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201904031038582529-yeni-safak-yayin-yonetmeni-31-mart-turkiye-secim-darbe/

3/4/2019

Σχ: Προφανώς κάποιοι φοβούνται πως θα χάσουν την κουτάλα. Και πώς να μην φοβάται ; Ξέρεις τι θα πει από εκεί που ταξιδεύεις με το προεδρικό αεροσκάφος σε όλα τα μέρη του κόσμου, να βρεθείς με δελτίο ανεργίας;

Previous Article

ΣΕΜΠΑΕΤΙΝ ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ : ¨Οι μουσουλμάνοι της Ξάνθης έχουν Μουφτή κι αυτός δεν είναι ο ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ¨

Next Article

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕΤΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *