Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υποχρέωση χρήσης τουρκικών εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων για τους δημοσίους υπαλλήλους

0 σχόλια Share:

Επιβλήθηκε υποχρέωση στους δημοσίους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν εγχώρια προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων αντί των αλλοδαπών What’s up και Telegram.

Το προσωπικό του δημοσίου θα μπορεί να χρησιμοποιεί αυτά τα προγράμματα στην ιδιωτική του ζωή, αλλά όχι στην υπηρεσιακή του λειτουργία.
Σύμφωνα με την είδηση του Κιβαντς Ελ από την εφημερίδα Μιλλιέτ, με νέα οδηγία ψηφιακής ασφάλειας που ετοιμάστηκε από το Γραφείο Ψηφιακής Αλλαγής της προεδρίας της Δημοκρατίας, ζητείται το πέρασμα σε εγχώρια συστήματα.
…..
Η οδηγία 12 σημείων αφορά όλες τις δημόσιες πληροφορίες και επικοινωνίες του δημοσίου. Κάθε υπάλληλος θα συμπληρώσει το ειδικό ερωτηματολόγιο που έχει συνταχθεί και θα καθοριστεί ποιος έχει πρόσβαση και σε ποιες χρήσιμες πληροφορίες. Θα αξιολογηθούν επίσης οι υποδομές ασφαλείας των υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες θα κάνουν εργασίες υποδομής ανάλογα με τον βαθμό τους, ενώ όλες οι δομές υπολογιστών θα είναι έτοιμες για επιθέσεις και προστατευμένες.
……

Στόχος της εργασίας είναι η διασφάλιση ελέγχου ενάντια στις ψηφιακές επιθέσεις και την διαρροή πληροφοριών και εγγράφων.

https://tele1.com.tr/kamuda-guvenlik-rehberi-calisanlara-whatsapp-ve-telegram-yasaklandi-195597/

29/8/2020

Previous Article

Αραβικά κανάλια ¨πικάρουν¨ την Τουρκία – βίντεο

Next Article

Ετοιμασίες για την παράδοση της δεύτερης παρτίδας S-400 προς την Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *