Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO KΡΑΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !

No Comments Share:

Το ΑΑ λογόκρινε την κουβέντα ¨μεγάλη περιουσία δίχως αμαρτία δεν γίνεται¨ που είπε ο Μπουλέντ Αρίντς

fft81_mf2026024

Το πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού λογόκρινε δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς που είπε πως ¨Μεγάλη περιουσία χωρίς αμαρτία και πολλά λόγια δίχως ψέματα δεν γίνονται¨. 

Το πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού ( σημ μεταφρ : το επίσημο κρατικό τουρκικό πρακτορείο) λογόκρινε δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς σχολιάζοντας αυτά που έγιναν μετά από την επιχείρηση κατά της διαφθοράς και των ρουσφετιών της 17/12, σε εκπομπή του CNN Türk στην οποία μετείχε.

Ο Αρίντς μιλώντας σχετικά με το ηχητικό της συνομιλίας που φέρεται να είναι ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ερντογάν και στον γιό του, περιέγραψε την ιστορία ενός σπιτιού που αγόρασε λέγοντας ¨Μπήκαμε σε ένα σπίτι που ακόμη χτιζόταν. Αυτά που είχα δεν αρκούσαν για να πληρώσουμε ούτε τα μισά χρήματα και πήρα δάνειο πληρώνοντας 7 χιλιάδες λίρες τον μήνα δόση. Λένε πως μεγάλη περιουσία δίχως αμαρτίες δεν γίνεται. Και υπάρχει ακόμη μια κουβέντα που λέγεται πως ¨ΟΙ φτωχοί θα μπούνε στον παράδεισο χρόνια πριν από τους πλουσίους¨. Δύσκολη δηλαδή η θέση των πλούσιων. Ιδιαίτερα αν δεν είναι τίμια χρήματα, τότε πολύ δύσκολη η κατάσταση¨.

……………………

Όλες αυτές τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης δεν συμπεριλήφθηκαν στο δελτίο ειδήσεων που σε 7 τμήματα στέλνει στους συνδρομητές του το πρακτορείο Αναντολού

Εφ. Ραντικάλ 4/3/2014

Previous Article

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Next Article

ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *