Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απολογούμενος για σεξουαλικό έγκλημα : ¨Είμαι 18 χρόνια μέλος του κόμματος ΑΚΡ¨ !

No Comments Share:

Απολογία του κατηγορουμένου για σεξουαλική εκμετάλλευση : “Είμαι μέλος του ΑΚΡ”

Στην επαρχία Χοζατ του νόμου Ντέρσιμ, ο κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού 10 ετών, που τιμωρήθηκε σε 16 έτη φυλάκισης, είπε πως ο ίδιος είναι μέλος του κόμματος ΑΚΡ και κατηγόρησε την οικογένειά του παιδιού πώς είναι “προδότες της πατρίδας”.

Ο Μουσλούμ Ακμεσέ (70) που δικάστηκε ενώ ήταν κρατούμενος, τιμωρήθηκε σε συνολική ποινή 16 ετών για την σεξουαλική εκμετάλλευση ενός παιδιού 10 ετών. Κατά την τρίτη εκδίκαση της υπόθεσης του στο 1 Κακουργιοδικείο του Τούντζελι, είπε πως “Εγώ επί 18 έτη είμαι μέλος του κόμματος ΑΚΡ” και κατηγόρησε την οικογένεια του παιδιού που εκμεταλλεύτηκε, πώς είναι προδότες της πατρίδας. Στον Ακμεσέ χωρίς καμία απολύτως μείωση στην ποινή του, του επιβλήθηκαν 10 έτη φυλάκισης για “απλή σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού” και 6 έτη φυλάκισης για “παράνομη κατακράτηση με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση”, δηλαδή συνολική ποινή 16 ετών.

ΤΙ ΕIΧΕ ΣΥΜΒΕI

Στην επαρχία Χοζατ του νόμου Ντέρσιμ, αποκαλύφθηκε πως ο Aκμεσέ εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ένα παιδί 10 ετών. Το παιδί περιέγραψε αυτά που έζησε σε ένα φίλο του, αυτός ο φίλος του στον δάσκαλό του και έτσι αποκαλύφθηκε, ενώ ακολούθως μήνυση σε βάρος του Ακμεσέ υπέβαλαν ο δάσκαλος και η οικογένεια του παιδιού. Μετά από τη μήνυση στις 22 Φεβρουαρίου ο Ακμεσέ συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

İstismar sanığından ‘AKP üyesiyim’ savunması

27/11/2020

Σχ. : Ωραία η υπερασπιστική του γραμμή ! Είμαι μέλος του κόμματος !

Previous Article

Ιντλίμπ-Ελληνοορθόδοξη εκκλησία που την κατέστρεψαν οι τουρκοδίαιτοι τρομοκράτες…

Next Article

Το Καζακιστάν σχεδιάζει να αγοράσει τουρκικά Bayraktar

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *